Genel

AGD FİLİSTİNE DESTEK İÇİN TOPLANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Gençlik Derneği Kırıkkale Şubesi mensupları Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında Filistin’e destek amacıyla toplandı. Toplanan grup ellerinde Türk ve Filistin Bayrakları ile sloganlar eşliğinde Nur Camii’ne kadar yürüdü.

YAŞAMA HAKKI TANINMIYOR

AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar yıkım, ölüm, vahşet ve katliamın olduğunu buna karşın elektrik yok, su yok, yiyecek yok, yaşama hakkı tanınmıyor. Gazze’de sadece vahşi bir soykırım var. Emperyalist güçlerin desteğini arkasına alan Siyonist işgal rejimi, bütün dünyanın gözü önünde Gazze’de soykırım uyguluyor. Kendi vatanında mülteci durumuna düşürülmüş olan Filistin halkı 75 yıldır zulüm altında inliyor. Varlığını korumaya çalışan, soykırıma direnen onurlu ve mazlum Filistin halkı maalesef işgali destekleyen emperyalist güçler tarafından terörist olarak damgalanıyor” dedi

DESTEK VERİLDİ

“Filistinli kardeşlerimiz harekatın başlangıç noktasından itibaren hiçbir sivilin saçının teline zarar gelmemesi için uğraşmıştır. Ancak Siyonist İsrail bunu sivillere saldırmak için bir fırsat olarak görüştür” ifadelerini kullandı. Anadolu Gençlik Derneği’nin öncülüğündeki yürüyüş ve basın açıklamasına Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Veysel Kutluca, Memur-Sen Kırıkkale İl Başkanı Yasin Pekuz, Kırıkkale Cansuyu İl Temsilcisi Hasan Altın, İHH Kırıkkale İl Temsilcisi Haluk Özdemir, Cihannuma Kırıkkale İl Temsilcisi Cebrail İbiş ve yönetim kurulu üyeleri de destek verdi.

HABER: Elif Önal

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu