Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Kırıkkale’de öğrencilerden rengarenk resim kursu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, Hatice Hanım Öğrenci Yurdu’nda açılan resim kursunu ziyaret etti.

ÇALIŞMALARINI ÇOK BEĞENDİM

Güneş, ziyarette kurs hakkında bilgiler aldı ve kursa katılan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyen Güneş, kursun öğrencilerin sanatsal gelişimlerine önemli katkılar sağladığını söyledi. Güneş, “Gençlerimizin kişisel gelişimleri ve yeteneklerini geliştirmeleri için her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu kapsamda açtığımız resim kursu da öğrencilerimizin sanatsal yönlerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Kursumuzdan istifade eden öğrencilerimizin çalışmalarını çok beğendim.”

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Öğrencilerimizin çalışmalarının ulusal ve uluslararası yarışmalarda da dereceler kazanacağına inanıyorum” dedi. Öğrenciler ise kurstan çok memnun olduklarını belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’e teşekkür ettiler. Kurs, her seviyeden öğrenciye yönelik olarak haftada iki gün, üç saatlik dersler şeklinde veriliyor. Kursta, karakalem, sulu boya ve yağlı boya teknikleri öğretiliyor.

Haber: Yeliz Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu