Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Zafer Partililer Şehitler için gül bıraktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zafer Partisi Kırıkkale il teşkilatı yönetimi ve üyeleri Pençe-kilit harekatı bölgesinde şehit düşen Mehmetçikler için Atatürk anıtına gül bıraktı.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Zafer Partisi Kırıkkale İl teşkilatı İl Başkanı Emin Erkeç öncülüğünde, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın teşkilatlara verdiği talimat doğrultusunda önceki gün verdiğimiz şehitler anısına tüm illerde il ve ilçe teşkilatları Atatürk anıtlarına gül bıraktı. Düzenlenen programla ilgili açıklamalarda bulunan Zafer Partisi İl Başkanı Emin Erkeç “Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda 81 il’de teşkilatlarımız şehitlerimiz için etkinliğe katıldı. Kırıkkale teşkilatı olarak bizlerde Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanımızda gül bırakma etkinliğimizi gerçekleştirdik. Önceki gün şehit edilen kahraman askerlerimizin aziz ruhları için dua edip, Türk Ordularının Ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çiçek bıraktık. Tüm şehitlerimizin Aziz ruhları şad, mekanları cennet olsun” diye konuştu.

HABER: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu