Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Ahmet Sungur’a büyük teveccüh

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hafta sonu Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı için Yahşihan ilçe merkezinde toplanan Ak Partililer, Yahşihan Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Ahmet Sungur’a büyük teveccüh gösterdi. Yaklaşık 300 aracın bir araya geldiği Yahşihan’da, uzun bir konvoy oluştu.
HERKESİN ELİNİ SIKTI
Hafta sonunda siyaset Kırıkkale’de çok sıcak geçti. Partilerin aktiviteleri artırdığı şu günlerde en büyük sükseyi Yahşihan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur yaptı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı için Yahşihan ilçe merkezinde toplanan Ak Partililer, Ahmet Sungur’a büyük teveccüh gösterdiler. Partili partisiz tüm ilçe halkının elini tek tek sıkan Sungur, gösterilen teveccühe teşekkür etti.
Ahmet Sungur’a büyük teveccüh - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA
Yaklaşık 300 aracın konvoyu ile Kırıkkale’ye gelen Ahmet Sungur, ne kadar güçlü olduğunu ispatladı. Partililer araçlarında Ak Parti’nin bayraklarını dalgalandırarak Kırıkkale’ye geldi. Kültür Merkezi’ne gelişte büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Ahmet Sungur, adeta gövde gsterisi yaptı. Davullu zurnalı karşılamada vatandaşları selamlayan Ahmet Sungur’un, gösterilen ilgiden memnun olduğu gözlendi. Yahşihanlılar ise ‘Başkan Ahmet Sungur’ diye tezahüratlarda bulundu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu