Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Aldığınız kararları biz icra edeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ve meclis üyeleri Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Vali Kolat, “Sizin aldığınız kararları biz icra edeceğiz” dedi.
MECLİS ETKİN BİR KONUMDA
İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kırıkkale’ye imkânlar nispetinde ellerinden gelen bütün gayreti göstermeye çalışacaklarını belirtti. Vali Ali Kolat yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Ben yeni seçilen arkadaşları kutluyorum. Son yapılan değişikliklerle İl Genel Meclisi etkin bir konuma getirildi. Eskiden İl Genel Meclis Başkanı Valilerdi. Şimdi ise kendi aralarında başkanını seçiyorlar. Daha demokratik bir hale geldi. Dolasıyla gerek programların hazırlanması konusunda olsun, gerekse bütçelerin hazırlanması konusunda olsun karar merci İl Genel Meclisi’dir. Bu anlamda yaptığımız görevler sorumluluk gerektiren, hizmet gerektiren güzel çalışmalardır. İşin icrai boyutu bizdedir.
HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ
Sizin aldığınız kararları da biz icra edeceğiz. Bunu açık yüreklilikle ifade edeyim, yönetimde bulunduğumuz süre içerisinde arkadaşların fikirleri bizim için önem taşımıştır. Gönlümüzde açıktır, kapımızda açıktır. Problemleri paylaşabiliriz. Bizlerde her türlü desteği vereceğiz. Önemli olan milletimizin rızasını ve duasını almaktır. Bu vesileyle de Allah hepinizden razı olsun. Kırıkkalemiz’de özel idare imkânlarımız biraz sınırlı. Ama yine de buna rağmen elimizdeki imkânları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışarak vatandaşımıza hizmet götürmeye gayret ediyoruz. İçme suyu konusunda olsun, alt yapı konusunda olsun, kanalizasyon konusunda olsun ve birçok konuda yaptığımız çalışmalar var. Bir de görünmeyen çalışmalarımız var.
SIKINTILARI GİDERECEĞİZ
Bu çalışmalarımıza da hemen her konuda biz gerekli desteği veriyoruz. Birde tabi 12 tane beldemiz var. Bunlar köy statüsüne dönüştü. Bunlarda belediye vardı bize hizmet ediyordu şeklinde kırgınlıklar olabilir. Bu problemleri çözmek adına, bu açığı çözmek adına belki daha iyi hizmet vermek adına o konuda biz hassasiyetlerimizi sürdüreceğiz. Nitekim bazı beldelerimize gittiğimiz zaman maalesef imkânsızlıklar sebebiyle hiçbir hizmetin verilmediğini de gördük. Ama Özel İdare olarak imkânlarımız, güçlerimiz, aracımız vardır. Elimizden geleni gayreti gösterip bu sıkıntıları gidereceğiz. Bu vesileyle ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yapacağınız hizmetlerde başarılar diliyorum”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu