Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıManşet

Bahşılı belediye binası göz kamaştırıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye binası tadilatı son hız devam ediyor. Belediye binasının son hali beğeni topluyor.

Tadilat kısa sürede bitecek

Bahşılı Belediye binasına yeni ışıklı tabela yapıldı. Tadilatlar devam ediyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, belediye binasının tadilatının kısa sürede bitirileceğini ve ilçenin güzel bir hizmet binasına kavuşacağını söyledi. Uyar, rutin hizmetlerin belirlenen plan dahilinde devam ettiğini dile getirdi.

“Gözde bir yerleşim haline getireceğiz”

Uyar ayrıca, ilçenin ihtiyacı olduğu kısımlarda çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, “Seçim öncesinde yapmaya çalışacağımızı söz verdiğimiz projelerimiz için yoğun tempoyla çalışıyoruz. Bu yönde girişimlerimizi sıklaştırdık. İnşallah vatandaşlarımızın desteği ile ilçemizi yaşanılabilir ve gözde bir yerleşim haline getireceğiz” dedi.

Yardım faaliyetleri

Öte yandan Bahşılı’da Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma faaliyetleri yürütülüyor. Belediye tarafından belirlenen ailelere erzak paketleri ve ihtiyaç malzemeleri dağıtılıyor. Belediye Başkanı Uyar, bu faaliyetin önemine yakışır bir şekilde yürütüldüğünü dile getirerek, ihtiyaç sahibi ailelerin mağdur olmadan onlara yardım eli uzatıldığını söyledi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu