Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetTeknoloji

Balışeh’te TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi düzenlendi.

 

KAYMAKAM YILDIRIM BİLGİ ALDI

Balışeyh İlçesi Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisi Proje Başkanı Elektrik-Elektronik Teknolojileri Laboratuvar Şefi Münüfe Vurgun danışmanlığında hazırlanan projeye çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım, Garnizon Komutanı Selçuk Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Duran, Şube Müdürü Ozan Demirtaş, Okul Müdürü Ayhan Barışcıl, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve velilerin hazır bulunduğu sergide İlçe Kaymakamı Yusuf Yıldırım öğrencilerle sohbet ederek, projeleri hakkında bilgi aldı.

 

DİKKAT ÇEKEN PROJELER

Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerinin hazırladığı edebiyat, matematik, biyoloji, coğrafya,  bilişim teknolojileri, çocuk gelişimi, elektrik-elektronik branşlarında hazırlanan 54 proje okul bahçesinde tanıtıldı. Sergiye katılan misafirlere fuar sonrası ikramda bulunuldu. Bilim Fuarında rüzgar gülü, zeka geliştirme oyunları, mevsimsel geçişler, refleks ölçer, mısır ayıklama makinesi dikkat çeken projeler arasında yer aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x