Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başbakan bize güç verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale mitinginde yaptığı konuşmada Keskin Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy’un kadın eliyle Keskin’i değiştireceğini söyledi. Erdoğan, Keskinlilerden Aksoy’a destek çağrısında bulundu. Aksoy ise, “Çok gururlandım. Başbakan Erdoğan bize güç verdi” dedi.
DESTEK ÇAĞRISI
Başbakan Erdoğan Kırıkkale mitinginde sulama barajları ve çiftçilere yönelik yatırım ve hizmetlerden söz ettiği sırada Keskin’in bayan Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy’a özel paragraf açtı. “Şu Keskinli kardeşlerimizin ellerini bir görüyüm” diyen Başbakan daha sonra, “Şuan da Keskin’e bir bayan Belediye Başkan Adayı verdik. İnşallah Keskin’imize bir bayan eli değecek. Çok çalışacaksınız. Keskin’de bir bayan elinin neler yapacağını göstermeniz lazım. Onun için destek vermeniz gerekiyor” dedi.
‘BİZE GÜVENMESİ GURUR VERİCİ’
Başbakan’ın sözleri ile gururlandığını dile getiren Aksoy ise gazetemize yaptığı açıklamada, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın o sözleri bizleri gerçekten çok gururlandırdı. Bizlere böylesine güvenmesi, bizim daha çok çalışacağımıza ve Keskin’in, memleketimizin gelişmesi açısından gecemizi gündüzümüze katacağımıza inanması güç verdi. Allah nasip ederse, seçimlerin ardından kollarımızı sıvayıp Keskin’i hak ettiği hizmet ve yatırımlarla geliştireceğiz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskinli
keskinli
9 Mart 2014 11:12

yahya ucaçelik esra hanım dikkatli ol dede yıldırımı nasıl kandırmıştı demokrat partiden aday olduğunda yanında göründü sana destek olcam dedi ama beşir atalay’ın korkusundan yanında gibi göründü bayram hocaya oyları bastırdı yanar döner insandan korkmak lazım valla benden söylemesi

son güne dikkat
son güne dikkat
7 Mart 2014 21:36

Bacım hayırlı olsun adaylığın sana kardeş tavsiyesi,sen gel oyunu 500 eksik say Yahya bu son gün ya kaynanası hastalanır ya bi akrabası,seçim sabahı bi bakmışsın Yahya addaya gitmiş,sende güvendiğim dağlara kar yağdı diye türkü söyler durursun. Geçmişini biliyozda konuşuyoz Bülente ödediği diyeti herkes hatırlıyo…………..

Başa dön tuşu