Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Doğrudan daha çok yanlışları var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, mevcut belediyenin doğrudan daha çok yanlışı olduğunu, 10 yıldır Kırıkkale’nin hizmetten yoksun bırakıldığını ifade etti.
‘HALKIN İLGİSİNDEN MEMNUNUM’
Seçim çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirten Eroğlu, teşkilatla birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bürolarına her gün yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Eroğlu, vatandaşların isteklerini ve taleplerini değerlendirdiklerini açıkladı. Mahalle ziyaretlerine de başladıklarını belirten Eroğlu, partilerine geçiş yapan vatandaşlarla ortaklaşa projeler ürettikleri ve Başkan olması durumunda bu projelerin hayata geçeceğini bildirdi. Eroğlu, ziyaretler kapsamında halkın teveccühlerinden memnun olduklarını ifade etti.
‘30 MART’TAN SONRA DA BURADAYIM’
Eroğlu konuşmasını devamında, “Kırıkkale’nin doğu bölgesi hizmet fazla yok. Biz bu bölgeye hizmet etmek için yolla çıktık. Rant için değil hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum.  Mahallelerimiz için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Doğu kesimlerinde belli başları sorunları var ve bu sorunları çözmek için aday oldum. 30 Mart akşamı benim gidecek bir yerim yok ben hala burada olacağım. Biz Kırıkkaleler olarak hizmete doğu kesimlerinden başlayacağız.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu