Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Baştuğ doktor oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz Turgay Baştuğ Doktor unvanı aldı. Baştuğ’u Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Kırıkkale Ülkü Ocakları yalnız bırakmadı.

 

DOKTORASINI TAMAMLADI

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim dalında doktorasını savunan ve doktorasını tamamlayarak doktor unvanını alan Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Kırıkkaleli hemşehrimiz Turgay Baştuğ’u, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin ve çok sayıda Ülkücü yalnız bırakmadı. Doktor Ünvanı alan Baştuğ Kırıkkale Üniversitesinde yapılan törenle mezuniyet cübbesini giydi. Törenden sonra Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş, MHP Ankara İl Başkanı Dr. Turgay Baştuğ ve Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin hatıra fotoğrafı çekindiler.

 

BAŞTUĞ ÖRNEK BİR ÜLKÜCÜDÜR

Diploma töreninde ve sonrasında Baştuğ’a eşlik eden Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, Baştuğ’un örnek bir ülkücü olduğunu ifade ederek Ülkücü Beyinler kendilerini geliştirmeli ve eğitimlerini tamamlamadırlar. Üniversitelerde, okullarda Ülkücü beyinler eğitim vermeli ve geleceğin temelleri düzgün atılmalıdır. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli gibi Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş gibi hemşehrimiz ağabeyim Ankara İl Başkanımız Sayın Turgay Baştuğ’da Doktor unvanını alarak biz Ülkücülere örnek olmuştur. Her bir ülkücü örnek teşkil eden liderlerine bakmalı ve en az onlar kadar eğitimlerini tamamlamalıdırlar. Sayın Baştuğ’u Doktorasından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x