Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Bayram öncesi 2 bin aileye kıyafet yardımı yapılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi bayram öncesi 2 bin aileye kıyafet dağıtımı yapacağını duyurdu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa İşler yapılan kıyafet yardımı ile ilgili bilgi vererek, “Bayramın yaklaşması ile birlikte kendilerine ve çocuklarına kıyafet alamayan ailelerimize giysi yardımlarımız devam ediyor. Kızılay olarak ailelerimizin her konuda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bir yandan erzak dağıtımları, et konserve dağıtımları, un dağıtımları, eşya yardımları sürerken diğer yandan bayramın yaklaşması ile kendisine ve ailesine bayramlık alamayan ailelerimize kıyafet yardımı yapıyoruz.

Bu bayram Pazarcık Elbistan depreminden dolayı ilimize yerleşen depremzede ailelerimizin ve dezavantajlı ailelerimizin bayramlıkları Kızılay’dan. Bayram yaklaşırken yaklaşık ikibin ailemize kıyafet yardımında bulunuyoruz. Bayramlık kıyafetlerini alan kardeşlerimizin ve çocuklarımızın sevinci her şeye değer.

Şubemize gelerek sıkıntılarını, dertlerini dinlediğimiz kardeşlerimizin her konuda yanında olmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Evinin kirasını ödeyemeyen, elektriğini, suyunu, doğalgazını ödeyemeyen, çocuğunu göremeyip çocuğunu görmek için yol parası isteyen, çocuğunu hastahaneye götüremeyen kardeşlerimize hastane parası, yolda kalanların yol parası, ilaç alamayanlara ilaç parası, harçlığı olmayanlara harçlık parası, evinde ev eşyası olmayan kardeşlerimize ev eşyası alımı, evinin tamiri ve bakımı onarımı yapılan ailelerimiz, kırtasiye malzemesi aldığımız çocuklarımıza veya başka sıkıntılarından dolayı maddi sıkıntıya düşen kardeşlerimize de nakdi yardımlarımız devam ediyor.

Ayrıca Yıllık ortalama 2.000.000,00 ₺ ailelerimize nakdi yardımda bulunuyoruz. Yapılan nakdi yardımlardan sonra ailelerimiz Kızılay’ımıza ve bağışçılarımıza dualarını dillerinden eksik etmiyor” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu