Siyaset

Belediye Başkan Aday Adayları Sahneye Çıkıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan 2024 yerel seçimlerinde, adaylar bir bir açıklama yaparak aday adaylığını duyurmaya başladı.

HABER: TAHİR ERDEM

Yerel seçimlere sayılı günler kala, belediye başkanlığı koltuğunu hedefleyen birçok aday adayı, seçmenlerin karşısına çıkmaya başladı. Her partiden ve bağımsız olarak çeşitli isimler belediyenin yönetimine talip olduklarını açıkladı.

Keskin’den ilk aday adayı Halim Bulut oldu. AK Parti’de iki dönem Keskin İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halim Bulut, önümüzdeki yapılacak olan genel seçimlerde aday adayı olduğunu açıkladı.

Bulut yaptığı paylaşımda; “Bildiğiniz üzere iki dönem yapmış olduğum AK Parti Keskin ilçe başkanlığı görevini temsil ettim. Bundan sonraki dönemde Keskin Belediye Başkanı Aday Adayı olarak siz değerli Keskinli hemşehrilerimizin desteklerine talibim. İlçemizde yaşayan, ilçemizin sorunlarını bilen bir kardeşiniz olarak AK Parti Keskin Belediye Başkanı Aday Adaylığımı açıklıyorum. Değerli Hemşerilerimizin kıymetli Keskinli vatandaşlarımızın desteklerini bekliyorum, Saygı ve Sevgilerimle” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu