Keskin

Belediye Başkan adayı Ekmel Conger kazanan Keskin İlçemiz olacak

AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Conger, Keskin'nin hükümet destekli beş yıla ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin Belediye Başkan Adayı Ekmel Conger, Keskin’nin hükümet destekli beş yıla ihtiyacı olduğunu vurguladı.Hem etkin hem de üretken bir yönetimle buluşturmayı hedefleyen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ekmel Conger seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Keskin ilçesinde gece-gündüz demeden partililerle birlikte sahada seçmenle bir araya gelen Başkan Adayı Conger, Keskin’nin ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini her zaman öncelikli tutan bir yönetim anlayışı benimseyeceğini vurguladı. Keskin’de hayat kalitesini yükseltmek için çalışacaklarının altını çizen Conger, “Keskin’li hemşehrilerimiz ile sürekli iletişim halinde olacağız. İlçemizin eksikliklerini ortak akılla gidereceğiz.Bu minvalde ilçemiz için yapacağımız projeler;

1.Alt yapı, üst yapı yolları tamamlanmış, tertemiz bir Keskin bizim Hayalimiz.
2.Keskin’e yakışır, tertemiz bakımlı mezarlıklar, Cenaze levazımatı dahil birçok ihtiyacınız ve 2 tane taziye evi projemizle iyi günümüzde, kötü günümüzde Keskin Belediyesi hizmet üretecek.
3.Yıllardır Pazar yeri bulamayan yöresel ürünlerin satışı yapıldığı köylü pazarı Pazar yeri düzenlenerek hizmete sunulacak. Belediye işi hizmet işi.
4.Şehrimizde yaşayan şehir dışında tedavi gören ağır hastalarımız için hizmet verecek olan Özel araçlarla il dışında tedavi gördüğü hastaneye nakli sağlanacak
5.Şehir merkezinde 3 noktaya içilebilir tatlı su getirilerek vatandaşlarımızın su sorunu çözülecek
6.Keskin sanayi sitesi TOKİ arasındaki bağlantı yolu yapılarak sanayi sitesine ulaşım kolaylaşacak.
7.Yeni sanayi sitemizin alt yapısı ve yolları tekrar elden geçirilerek sanayi esnafına kolaylıklar sağlanacak.
8.Genç kardeşlerimiz iiçin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediyemiz işbirliği ile Üniversite ve LGS sınavına hazırlanan öğrencilerimize eğitim desteği verilecek Etüt Merkezleri oluşturacağız.
9.Mahallerimizdeki çocuk parkları tekrar revize edilip, park olmayan mahallerimize çocuk parkları yapılacak sosyal alan eksikliklerini gidereceğiz.
10.Keskinimizin ismini dünyaya duyuran Abdal geleneğini devam ettirmek için kültürel faaliyetler düzenleyerek Keskin’in Kültür Merkezi olmasını sağlayacağız.

İlçemizde çok ihtiyaç var, fiziki anlamda, yaşam alanları anlamında. Her yere gidiyoruz, halkımızdan değişimle ilgili bize karşı bir teveccüh var. Bu eksiklerin ve sorunların giderilmesi için mutlaka yerel ve genel idarenin birlikte çalışması gerekiyor. Genel siyaset bizi ilgilendirmiyor.Ama Ak parti hükümeti olmasaydı ilçemize ne doğal gaz,ne millet parkı,ne tokiler,öğretmen evi yapılmazdı.Başkan adayı Conger mesela Keskin belediye imkanlarıyla ilçemizde bulunan tarihi konakların kamulaştırlıması,restore edilmesi tarihi bedesten ve çarşı merkezinde bulunan dükkanları yıkıp yeniden yenilemek mümkün değil.Genel idare destekli yani hükümet destekli hiç bir proje gelmezdi.Keskin Belediyesinin bu bütçesiyle bu denli porjeler yapılamaz biz devlet destekli projelerle bunu başaracağız. Keskin Belediyesinin bütçesi belli Keskin ilçemizin kaybedecek 5 yılı yok. diye konuştu.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

DOĞA LGAZ

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

 

 

 

 

KESKİN BEDESTEN DÜKKANLARI RESTORASYONU

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Fotoğraf açıklaması yok.

KESKİN MİLLET BAHÇESİ

news-details-img

 

 

 

 

 

 

 

TOKİLER
Fotoğraf açıklaması yok.

TARİHİ FİŞEKHANE

Keskin Fişekhane Restorasyonu Devam Ediyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x