Genel

Biz Büyük Bir Aileyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Aile Haftası kapsamında kurum ve kuruluşlarda çalışan personellerin aileleri ile birlikte piknik düzenlendi. Düzenlenen piknikte kurum personellerinin kaynaşması sağlandı.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Aile Haftası kapsamında piknik düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz koordinesinde kurum ve kuruma bağlı kuruluşlarda görev yapan personelleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik Kırıkkale Millet Bahçesinde yapıldı. Etkinlikte katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İl Müdürü Rukiye Eryılmaz “Bizlerde ailenin yeri farklıdır. Ülkemizde dolayısıyla Kırıkkale’mizde toplumun çekirdeği olarak aileyi görürüz. Birbirine saygı duyan, seven, birbirini koruyan, gözeten, sahip çıkan, çocukları geleceğe hazırlayan, vatana, millete ve insanlığa iyi birer insan olarak yetiştiren aile müessesemize muhafaza etmeye devam edeceğiz. Toplumun çekirdeği ve güvenlik anahtarı ailedir. Bizlerde Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak hem kurum personellerimizi ailelerini birbiriyle tanıştırmak ve kaynaştırmak istedik. Bu minvalde kurum ve kuruluş personellerimiz ile birlikte ilimiz Millet Bahçesinde piknik etkinliği düzenlendik. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu