Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Bu seçim Türkiye’nin geleceği ile ilgili’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal memleketi Kırıkkale’nin Ahılı Köyü’nde hemşehrileri ile istişare toplantısı yaptı.

‘BAŞBAKANA DESTEK İÇİN GELDİK’

Ahılı Köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, yerel seçimlerin önemine değindi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırıkkale mitingindeki coşkuyu hatırlatan Köksal, bu coşkunun sadece Kırıkkale’de değil ülkenin her ilinde de aynı olduğunu, büyük bir sevgi selinin olduğunu, Türkiye’nin Başbakanına sahip çıktığını söyledi. Genel seçimlerde Ahılı Köyünden kendilerin büyük destek verdiğini ifade eden Köksal; “Türkiye’de İstikrarın, dışarıda itibarın temsilcisi, gece gündüz demeden vatandaşa hizmet için koşan Başbakanımıza destek için geldik. Daha önce destek verdiniz, vermeye de devam edeceğinize inanıyorum.

‘MAHALLİ SEÇİM OLMAKTAN ÇIKTI’

Peki bu arada mahalli seçimlerde, belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri seçilir. Burada mahalli seçimde herkes benim tanıdığım var, eşim, dostum, akrabam var diyebilir. Ama artık bu seçim mahalli seçim olmaktan çıktı. Bu seçim Türkiye’nin geleceğiyle ilgili. Eski Türkiye mi yoksa yeni Türkiye mi o ayrıma geldik. O ayrımda artık yine eşiniz, dostunuz olabilir. Oturun çayını kahvesini yine içersiniz ama sandığa gittiğinizde Türkiye için Ak Parti diyebilirsiniz. Köy muhtarımız Davut Doğan yapılanları da söyledi, eksikleri söyledi. Eksik bitiyormu? bitmiyor. İnşallah eksik kalan hizmetleri de zaman içerisinde yerine getireceğiz. İstiyoruz ki köyümüz güzelleşsin, insanlar mümkün olduğunca köyünde yaşasın, sılasını terk etmesin” şeklinde konuştu Milletvekili Köksal, konuşmaların ardından Ak Parti il genel meclis üyelerini tanıttı.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
fatih
fatih
24 Mart 2014 14:36

sonuna kadar AKP ….

Başa dön tuşu