Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Bülent börek, görevlilere börek ikram etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kısa bir süre önce Kırıkkale’de hizmete giren Bülent Börek, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle kararlılıkla mücadele eden Sağlık, Jandarma ve Emniyet çalışanlarına börek ikramında bulundu.

SAĞLIK, JANDARMA VE EMNİYET ÇALIŞANLARINA

Geçtiğimiz günlerde Ankara Caddesinde Kırıkkale Şubesini hizmete sunan, yöresel bir lezzet olan Adana Böreğini kendine özgü sunumu ve hazırlanışı ile vatandaşların beğenisine sunan Bülent Börekçilik örnek bir çalışmaya imza attı. Bülent Börekçilik Kırıkkale Şubesi koronavirüsle mücadele kapsamında geniş çaplı bir çalışma sergileyen Sağlık, Jandarma ve Emniyet mensubu çalışanlarına börek ikramında bulundu.

ONLARA MİNNETTARIZ

Bülent Börekçilik Kırıkkale şubesi sahibi Samet Şahal, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele başladığı günden bu yana, sağlığımız ve güvenliğimiz için evlerine gitmeden çalışmalarını sürdüren sağlık, jandarma ve emniyet mensubu çalışanlarına minnettarız. Bizlerde vatandaşlar olarak onların duacısıyız. Böyle bir günde Bülent Börekçilik Kırıkkale Şubesi olarak sağlık, jandarma ve emniyet mensuplarının yalnız olmadıklarını hissettirmek için börek ikramında bulunduk. Allah onlara kolaylıklar versin, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x