Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Cevap 30 Mart’ta Verilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel hükümetin açılım politikasını eleştirerek “Bu sürecin cevabı 30 Martta verilecek” dedi. Demirer Kırıkkale’de Sulakyur ve Yahşihan ilçelerini ziyareti sırasında MHP’nin merkez ve ilçe belediyeliklerini alacağını savundu.

ÜLKENİN SELAMETİ İÇİN
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel önce İl Başkanlığını ziyaret etti. Demirel burada il Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve aday Mustafa Pekdoğan ile bir süre görüştükten sonra Yahşihan ilçesine geçti. Yahşihan’da partililerle sohbet eden Demirel Belediye başkan adayı Osman Türkyılmaz’a destek vermelerini istedi. İlçe Başkanlığında hanımlarla da görüşen Demirel MHP yöneticileri olarak ülkenin selameti için yollara düşkülerini söyledi. Demirel daha sonra beraberindeki MYK üyeleri ve Kırıkkale teşkilat yöneticileriyle birlikte Sulakyurt’a geçti burada da partililerle görüşen Demirel MHP’nin bu sefer iktidar olacağını bildirdi. Demirel’e MYK üyeleri Halil Öztürk, Bulduk Özdemir ve Ruhi Ersoy ile Belyediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’da eşlik etti.

‘…SİZLER GİBİ BENDE UTANIYORUM’
İlçe ziyaretlerinden sonra Kırıkkale’deki seçim bürosuna gelen Demirel ve yanındaki heyeti kalabalık bir partili gurubu karşıladı. Seçim bürosunda partililere seslenen Demirel öncelikle hükümetin uygulamaya koyduğu açılım sürecini eleştirdi. Yıllardır binlerce gencimizin bu vatana şehit verildiğini anlatan Remirel Kırıkkale’nin en çok şehit veren iller arasında ilk sıralarda olduğunu belirterek “Açılımın mimarı Başbakan Yardımcısının Kırıkkaleli olmasından sizler gibi bende utanıyorum. Açılımın cevabının Kırıkkale’den verileceğine inanıyorum. Açılım bahanesi ile yapılan gizli pazarlıkların buradan bozulmasını istiyorum” dedi, Bu ülkenin bekası için yollarda olduklarını savunan Demirel partililerle bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Başa dön tuşu