Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Omuz Omuza Seçimlere…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaşayan değişik şehir ve köylerin dernek üyeleri, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.
OMUZ OMUZA ÇALIŞILACAK
Yaklaşık 200 kişilik bir grupla MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Yozgatlılar Derneği Başkanı Ayhan Yüksel, ziyarette yaptığı konuşmada, Kırıkkale’de 25 bin Yozgatlının yaşadığını ve bunun 15 bininin de seçmen vasfına sahip olduğunu ifade etti. Bundan önce olduğu gibi bu seçimde de Kırıkkale’de yaşayan Yozgatlıların büyük bir ekseriyetinin yine MHP diyeceğini belirten Yüksel, “Bu seçimde hep birlikte omuz omuza çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
“KIRIKKALELİ VE YOZGATLILAR OLARAK CERVAP VERMELİYİZ”
Yozgatlıları kısa bir konuşmayla selamlayan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da Kırıkkale’nin geleceği için Kırıkkale’de yaşayan herkesle birlikte omuz omuza çalışacaklarını ifade ederek, “Yozgat ile Kırıkkale’nin kaderi birçok noktada bir. Ülkenin bölünmesi için projeler hazırlayan ve uygulayanlar ne hikmetse meclisin Kırıkkalelileri ve Yozgatlıları. Birilerinin ihanet projelerini uygulatmak için Yozgat gibi, Kırıkkale gibi öz be öz Türkmen olan iki ilin milletvekillerinin kullanılması ağrımıza gidiyor. Bu oyunu Kırıkkale’den ve Yozgat’tan başlatanlara karşı en iyi cevabı, Kırıkkaleliler ve Yozgatlılar olarak yeniden şahlanarak vermeliyiz” dedi.
Omuz Omuza Seçimlere… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKAVURGALILARDAN DESTEK ZİYARETİ
Daha sonra da Kırıkkale’nin Karacalı, Keskin’in Kavurgalı ve Ceritmüminli köylerinden gelen heyetleri kabul eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, destek olan herkese minnet ve şükranlarını bildirdi. Ziyarette bir konuşma yapan Kavurgalı Köyü Derneği Başkanı Ahmet Bozbağ, “Bugün 200’den fazla köylümüzle birlikte size desteğe geldik. Ama sanmayın ki desteğimiz bu kadar. İlerleyen günlerde komiteler ve çalışma grupları oluşturarak mahalle mahalle, eve ev dolaşarak desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Mustafa Pekdoğan’ı yeniden Kırıkkale Belediye Başkanı olarak görünceye kadar çalışmalarımız sürecektir” dedi.
“BİRLİĞE İHTİYACIMIZ VAR”
Ülkenin ve şehrimizin içinde bulunduğu durumun mutlaka MHP’ye ve Mustafa Pekdoğan’a destek gerektiren bir gün olduğunu Omuz Omuza Seçimlere… - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleribelirten MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da, “Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Hangi siyasi partiye gönül vermiş olursanız olun, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hep birlikte olmalıyız” dedi.

Başa dön tuşu