Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceSiyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Delice’de

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin Türkiye genelinde yüzde 85.6 oranla en fazla oy aldığı Delice ilçesinde olacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her seçim sonrasında partisinin en fazla oy aldığı seçim bölgelerini ziyaret etmeyi gelenek haline getiren Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Türkiye genelinde yüzde 85.6 oranla en fazla oy aldığı Delice ilçesinde olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 31 Mart yerel yönetimler seçimlerinde partisinin yüzde 85,6 oy oranıyla Türkiye genelinde en fazla oranla oy topladığı Delice ilçesine gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilçeye gelecek olması Kırıkkale’de büyük heyecan oluştururken, tüm hazırlıklar da yapılmış durumda. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ve diğer yetkililerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting gerçekleştireceği alanda incelemelerde bulundu.

DELİCE’DE MİTİNG DÜZENLEYECEK

Helikopter ile ilçeye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Saat.15.00’da Delice’de miting düzenleyerek Kırıkkalelilere hitap edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın miting gerçekleştireceği Delice’de incelemelerde bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Çarşamba günü ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi, Valimiz Yunus Sezer ile birlikte Delice ilçemizde çalışmaları takip ettik. Çarşamba günü tüm halkımızı Delice’ye bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Erdoğan Delice’ye Geliyor
Cumhurbaşkanımızın Teşrifleriyle TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Devreye Alındı

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x