Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Dulkadiroğulları derneği yeni yönetimini belirledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle, 19 yıldır kesintisiz düzenlediği Aşık Serda-i’yi anma ve sıla-i rahim şenliğiyle Kırıkkale’nin en aktif derneği olan Kırıkkale Dulkadiroğulları (Erkoçlar) derneği olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Kırıkkale Dulkadiroğulları(Erkoçlar) Kültür, Sanat, Tarih, Turizm, Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Dernek binasında yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Hüseyin Demirbilek’in yaptığı genel kurulda Yönetim Kurulu ve Raporların ibrası, Denetim Kurulu Raporlarının ibrası, gelir gider cetvelinin ibrası yapılarak yeni dönemin tahmini bütçesi onaylandı. Daha sonra seçimler gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut Başkan Cengiz Erkoç yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Tuncay Erkoç, Yılmaz Erkoç, Hamza Erkoç, Sait Erkoç, Arif Erkoç ve Bilal Erkoç  seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise Mehmet Erkoç, Feyyaz Erkoç ve Mikail Okatan seçildi.

EN AKTİF DERNEĞİZ

Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Cengiz Erkoç, birlik ve beraberliği bozmadan dernek olarak faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi. Kırıkkale’de tabela dernekçiliği yapmadıklarını ve ilin en aktif derneği olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Erkoç “Üyelerimizin kaynaşması, yardımlaşma kültürünün bozulmaması, akrabalık bağlarının güçlenmesi, birlik beraberliğimizin ilelebet devam etmesi, baba ocağına sıla-i rahimde bulunulması amacıyla yola çıkan derneğimiz bu hizmetlerini kesintisiz devam ettiriyor. Geçmişten günümüze kadar bu yolda emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz Aşık Serda-i’yi anma Sıla-i Rahim şenliğimizin 20’incisini önümüzdeki yıl yapacağız. Türkiye sınırlarını aşan bu şenliğimizin daha görkemli geçmesi için hazırlıklarımıza şimdiden başlamış durumdayız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x