Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YILMAZ, “BELEDİYEYİ BORÇ, RANT VE KARANLIĞA MAHKUM EDENLERİN YALNIZCA BİR KİŞİ DEĞİL, BİR ZİHNİYET TOPLULUĞU OLDUĞUNU UNUTMAYIN”
Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan şehirdeki sivil toplum örgütleri, dernekler, esnaflar ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, bir yandan da destek ziyaretlerine sürdürüyor.
‘YENİ BAŞKANA ÇOK İŞ DÜŞECEK’
Yılmaz, beraberinde ki heyet ile Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Sabri Keskin, mevcut belediyenin politikalarının kendilerini hüsrana uğrattığını, yeni seçilecek belediye başkanına çok iş düştüğünü ve Kırıkkale’nin Anadolu’nun gözde şehri olabilmesini arzuladıklarını ifade ederek, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a başarılar diledi. Keskin’in ardından söz alan Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise, eğri cetvelden doğru çizginin çıkmadığını, Kırıkkale’de kişilerin değil zihniyetlerin değişmesi gerektiğini ifade etti.
‘KİŞİLER DEĞİL ZİHNİYETLER DEĞİŞMELİ’
Keskin’in ardından söz alan Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ise, eğiri cetvelden doğru çizginin çıkmadığını, Kırıkkale’de kişilerin değil zihniyetlerin değişmesi gerektiğini ifade etti. Yılmaz, siyasi mücadeleleri boyunca her zaman doğruların ve doğruluğun yanında yer aldıklarını, inandıkları değerlerden asla taviz vermediklerinin altını çizdi. Yılmaz,  daha sonra dernek üyelerinin problemlerini ve isteklerini dinleyerek görüşmeyi sonlandırdı.
‘VAR OLMAK BİRLİKTELİKTİR’
Yılmaz’ın ikinci ziyaret durağı ise Tokat İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı oldu. Ziyaretlerinin amacının karşılıklı fikir alışverişi ve istişare olduğunu belirten Yılmaz, STK’ların hepsinin fikirlerini önemsediklerinin altını çizdi. Yılmaz, “Anadolu’dan bin bir ümitle şehirlere gelen halkın belli bir süre sonra bir araya gelme ihtiyacı duyduğunu, dernekleşmelerin de bu ihtiyaç sonucu ortaya çıktığını belirterek, Bu tür oluşumlar mutlaka gereklidir. Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bir çeşit dayanışmadır da dernekleşme. Var olmanın önemli etmenlerinden birisi de bu tür birliklerdir. Kendi vizyonları ve misyonları doğrultusunda hareket ederek en azından geleceklerini yok olmaktan kurtarmış olurlar.”dedi.
‘BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN’
Yılmaz, Belediyenin borç, rant ve karanlığa mahkum edenlerin Yalnızca bir kişi değil, bir zihniyet topluluğu olduğunu, 30 Martta halkın bunu göz önünde bulundurarak sandığa gitmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Ziyarette konuşan Tokat İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Ocakçıoğlu, “Yılmaz’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ” Türkiye’de belediye başkanlığı seçimleri başladı ve Kırıkkale’de de bu yarış hızlı bir biçimde devam ediyor. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına seçimde başarılar dilerim.“dedi.
‘HEP YANINDA OLACAĞIZ’
Yeni Mahallede oturan gençlerle bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Mahir Yılmaz,  gençlerden tam destek sözü aldı. Ziyareti organize eden ve Yenimahalle Gençliği adına konuşan Murat Çavuşoğlu, “Bizler Yeni Mahallede yaşayan ve çeşitli siyasi görüşlere mensup gençler olarak yerel seçimlerde partilerin önemi olmadığını, önemli olanın hizmet edecek adayın olduğunun farkındayız. Bu sebepten dolayı Yenimahalle gençliği olarak Mahir Yılmaz başkanımıza destek veriyoruz ve onunla birlikte olduğumuzu ilan ediyoruz. Bugün başkanımızla ilk defa bir araya geldik ama bundan sonra hep yanında olacağız. Yoğun programlarından bizlere de zaman ayırdığı için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
‘ELELE YÖNETECEĞİZ’
Yenimahalle gençliğine hitap eden Başkan Mahir Yılmaz ise: “Bizler halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışı ile siyaset yapan ulvi bir hareketin temsilcileriyiz ve gece gündüz demeden Kırıkkale’miz  için çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarda birbirinden değerli genç kardeşlerimizin de yanımızda olduğunu bilmek bizler için çok önemli. Bizler kadını erkeği, genci yaşlısı, esnafı, memuru el ele vererek Kırıkkale’yi yöneteceğiz. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Hep birlikte başaracağız Kırıkkale kazanacak” dedi.
 
 
 
 
 
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ceyda Yiğit
8 Şubat 2014 23:26

Kime vermemizi istiyorsun oyu birilerinin dayatmasıyla aday olana mı kırıkkaleyi soyup soğana çeviren hırsıza mı? tek alternatif mahir yılmaz.adam en azından mert,dürüst,şahsiyetli birisi

m.y
m.y
6 Şubat 2014 23:32

insanda biraz ideoloji olur geçmediğin parti kalmadı kadrolu aday lafı boşa çıkmamış heralde kırıkkalede bpd teşkilatı olsa adayı olmasa oradan da bir dönem sonra aday olur bu adam başka parti kalmadı çünkü herseçim dönemi hangi parti boş ordan aday oluyor yeter ya her dönem bu sefer tamam sloganıyla alıp yürüyor ne zaman tamam anlamadım ideolojisi olmayan hedefi olmaya adamla ne işimiz var zaten Kırıkkale sahipsiz gelen başkanlar bi iş yapmıyor bu ne yapar anlamadım …..

i.m
i.m
Reply to  m.y
8 Şubat 2014 17:33

Evet haklisin . Beni memleketimden soguttu surekli sigincak yer ariyo suan bisey soylemek istyorm terbiyem musade rtmiyor senin kendine saygin yok Mahir!! Kirikkaleye nasl.olsun

Başa dön tuşu