Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşetYaşam

Susuz Keskin’in başkanı Ankara’ya taşındı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de su krizi sürüyor, halkın sesini kimse duymuyor. İlçe içerisinde vatandaşa ıslak mendil dağıtılıyor. Evini Ankara’ya taşıyan Belediye Başkanı Bayram Sakallı ise, ikinci evlilik hazırlıkları yapıyor.
‘VATANDAŞA ISLAK MENDİL DAĞITILIYOR’
Keskin’de yaklaşık 10 gündür devam eden su sıkıntısı ilçe halkını çileden çıkarttı. Bazı vatandaşlar çarşıda ıslak mendil dağıtmaya başladı. Elindeki kutu ile esnafa ve ilçe meydanındaki halka ıslak mendil dağıtan vatandaş, “Sularımız akmıyor, bizi kimse duymuyor” diyerek, seslerini kimselerin duymadığını ifade etti.
‘YENİ GELEN ÖDESİN’ İDDİASI
Yaklaşık 10 gündür yaşanan su krizi Belediye Başkanı Bayram Sakallı’nın, “Yeni gelen başkan borcu ödesin” söylemlerinde bulunduğu iddiasının ardından büyük tepkilere neden oldu. Öte yandan Belediye Başkanı Bayram Sakallı’nın evini Ankara’ya taşıdığı ve yakın bir zaman içinde ikinci evliliğini yapacağı öğrenildi.
ATALAY’DAN İSTEKTE BULANACAKLAR
Sosyal paylaşım sitelerinden duruma tepki gösteren Keskinliler, “Biz susuzluktan çatlıyoruz, Belediye Başkanı Ankara’ya taşınıyor” diyerek isyan ettiler. Keskin halkının seslerini duyurmak için protesto hazırlığında olduğu iddia edilirken, su krizinin çözülmesi için Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a istekte bulunacakları öğrenildi.
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
11 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AYTAÇ
AYTAÇ
12 Şubat 2014 09:17

Yani sorun ıslak mendilin ne anlama geldiğimi yoksa memleketi bu hale getiren AK parti anlayışımı? hala AKP diyenler memleketini 1 oya değişenlerdir.gidin gene AKP ye oy verin 2-3 sene sonra yine tenekeler çalıp su-elektirik-iş-nufüs diye BAĞIRIN.

Socialist
Socialist
8 Şubat 2014 22:28

Islak mendili Cumhuriyet Halk Partisi Dağıtmıştır. Islak mendil dağıtma amacı seçim kampanyasıdır. Keskin’in su sorunu CHP’li AYTAÇ tarafından ayrıca değerlendirilmektedir, ciddi çözümler üreteceğine hepimiz inanıyoruz ve güveniyoruz. Haberde ‘halk dağıtmıştır” yerine “halkın CHP’si dağıtmıştır” yazılarak düzeltme yapılmalıdır. Keskin CHP yönetiminde Haşmet AYTAÇ ile kesinlikle susuz kalmayacak…

Keskinli
Keskinli
Reply to  Socialist
12 Şubat 2014 02:04

He tamam anladık iki mendil dağıttınız onu da milyon kez yazmışsınız mendil dağıtacağınıza bi dernek açın da gidin şu sorunu çözün bişeyleri halletmek için illa koltuk mu gerekiyor ne tribüne oynama sevdasıymış bu sanırsın Kızılırmak’dan kanal döşeyip su akıttı ıslak mendili restoranlar da dağıtıyor toplu aldan tanesi bes kuruş amma kknuştunuz

ahmet
ahmet
8 Şubat 2014 14:31

mesele mendil deyil su sonuçta keskinin suyu akmıyor.

hanifi baraklı
hanifi baraklı
7 Şubat 2014 22:16

arkadaşlar kusura bakmayın da bizim halkımıza bunlar munasıp ordakı insanların hepsı oy verdiler şimdi, içinden çıkamıyolar bayram sakallı luks arabasıyla gezsin tozsun kitap okusun yandaşları belediyeyi hortumlasın keskin susuz kalsınnnnnnnnnnnn

napcan
napcan
7 Şubat 2014 21:31

Onun için önünden ve arkasından takibeden (melekler) vardır ki, onu Allah’ın emriyle muhafaza ederler ve şüphe yok ki, Allah Teâlâ, herhangi bir kavimdeki hali değiştirmez, onlar kendi nefislerindekini değiştirmedikçe. Ve Allah Teâlâ bir millete bir fenalık murad edince de artık onu geri bırakacak yoktur. Ve onlar için O’ndan başka bir yardımcı da yoktur.(Rad/11)

fırat
fırat
7 Şubat 2014 21:07

Kusura bakmayın ancak o herhangi bir vatandaş değil Keskinimizde özveri ile çalışmalarını sürdüren CHP bünyesinde yapılan bir mendil dağıtma çabasıdır. Haber doğru ve tarafsız olmalıdır ekleme yaparsanız sevinirim en azından sizin gibi bir siteye güvenmek isterim.

keskinliii
keskinliii
7 Şubat 2014 10:59

keskinde oturanlar yazık savallılar ya ben dışardan takip ediyorum ve keskinli olarak bu haberlerden utanıyorum şimdi keskine gitsem herkez su temizlik iş derdi yoktur partilerin arkasında dolaşıyorlardır işte fırsat sana bide tepkini göster kimseyi keskine koyma ne kaybedersinki bi tepki gösterin iş geçtikten donra aglasan ne fayda ….

doğrucu
doğrucu
7 Şubat 2014 10:44

Islak mendilleri halk değil Cumhuriyet Halk Partisi dağıtıyor .Herkesin bizim kadar duyarlı olması gerekir.

Başa dön tuşu