Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Kırıkkale’nin doğusunu ben hatırlattım, onlar tekrarladı’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti(DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, Kırıkkale’nin doğusu ile ilgili dile getirdiği söylemler gündem oluşturmaya devam ediyor. Kırıkkale’nin doğusunu kendisinden sonra diğer parti adaylarının da seçim propagandasını yaptığı ifade eden Eroğlu, “Kırıkkale’nin doğusunda hizmet yok. Ben ilk aday olduğumda doğuyu ele alarak, herkese hatırlattım. Doğuyu ben hatırlattım, onlar tekrarladı” dedi.

‘KÖTÜ BİR BELEDİYECİLİK İZLENİMİ GÖRÜYORUZ’

Kırıkkale’nin doğu bölgesine hizmet götürülmediğini ve bundan dolayı da çok rahatsız olduğunu dile getiren DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, “İlk aday olduğumda Kırıkkale’nin doğu bölgesini dile getirdim. Maalesef hizmet alamayan doğu bölgesini her ne hikmetse ben hatırlattıktan sonra diğer parti adayları da bu konuda duyarlı olmaya başladı. Bu bölgedeki tüm mahalle sakinleri ile bir araya geldiğimizde kötü bir belediyecilik izlenimi görüyoruz. Belediyenin doğuda hiçbir yatırım yapmadığı ve çalışmadığı apaçık ortada. Burada ki insanlar Kırıkkaleli değil mi? Bu ayrım neden? Eğer seçilirsem ilk doğu bölgesinden çalışmaya başlayacağım.” dedi

‘HALKLA İÇ İÇE YAŞIYORUM’

Eroğlu Kırıkkale’ye hizmet etmek istediğini ve göreve geldiğinde mahallelerin sorunları için çalışacaklarını öne sürdü. Doğu veya batı tüm mahallelerin sorunlarını yakından bildiğini ve projeleri olduğunu belirten Eroğlu, “Kırıkkale’nin doğu bölgesi hizmet fazla yok. Biz bu bölgeye hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bölgelere hizmet gerekli. Rant için değil, hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil, memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum. Bu bölge için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Ancak görüyorum ki ben bu bölgeyi hatırlatmam ile birlikte diğer parti adaylarının doğu bölgesine yönelmesi manidar.” dedi.

‘BEN 31 MART SABAHI DA BURADAYIM’

Kırıkkale’de sorunları çözmek ve hizmet için yola çıktıklarını belirten Eroğlu, “30 Mart akşamı da, 31 Mart sabahı da buradayım ve benim kaçma gibi bir durumum yok. Ama diğerleri kaçacak. Ben hala burada olacağım. İnşallah seçilirsem ilk olarak hizmete doğu kesimlerinden başlayacağım. Doğu bölgesi için en büyük proje olan terminal projesi var. Ev hanımları için her mahalleye halk eğitim merkezi açıp, burada üretimle için yardımcı olacağız. Ne yapılması gerekiyorsa partimiz sayesinde yapılacak bu bölgelerin kalkınması lazım, değişim için hizmet etmek gerekli. Alt ve üst geçit eksiklerini tamamlayacağız. Yapacaklarımızı söyleriz, yapamayacaklarımızı konuşmaya gerek yok. Ne yapılması gerektiğini ve sorunları çözmeyi biliyorum bunları çözmek için aday oldum” şeklinde konuştu.

‘HİZMETE DOĞUDAN BAŞLAYACAĞIM’

Eroğlu, “Öğrenciler için toplu taşıma araçları tekrar faaliyete geçecek. Engelliler için engelleri açacağız. Kırıkkale’ye ne yaparsam yapayım, önce bu bölgeden başlayacağız. Doğuyu şehirle bütünleştireceğiz, hizmetlere buradan başlayacağız. O yüzden ilk toplantıyı bile doğu bölgesinden yaptık. Partiniz ne olursa olsun oyunuz Demokrat Parti’den yana olsun. Kırıkkale halkı belediyeye ne zaman gelirse sorunları çözülecek ve belediye halkla buluşacak. Belediye içerisinde kadın kolları kurulacak ve bunun için hazırlıkları tamamladık. Bu bölge merkezin göz bebeği olması için çalışacağız. Ben Kırıkkale’nin adayım” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu