Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Halil İbrahim Bişkin’den 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

MHP Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
ÇANAKKALE BÜYÜK BİR DESTANDIR
Çanakkale Zaferi’nin, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu ifade eden Bişkin “Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, tarih sahnesinden silinmek istenen milletimizin istikbali söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini anlatan büyük bir destandır. “Bu güzel vatan için 250 bin şehidin verildiği eşine rastlanır bir savaş daha yoktur. Göğüs göğüse mücadelenin yaşandığı o topraklarda bugün bile hala o günlerin hatıraları canlı ve dopdolu olarak hissedilmektedir. Ecdadımız, kendisinden çok daha güçlü bir orduyu Çanakkale Boğazı‘nın serin sularına gömerek, bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır”Büyük Zaferin 109. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu şanlı destanı canları ve kanları ile yazan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x