Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Teknoloji

Facebook Video İndir – Vide İndirme Yöntemi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Facebook hem fotoğraf hem de video paylaşımların çok sık yapıldığı sosyal medya uygulamalarından biridir ve Facebook video indir araçları ile izlenen her video indirilebilir. Facebook kullanıcıları sayfalarında açacakları bir video albüm ile uygulama üzerine sayısız video ekleyebilir. Eklenen bu videolar diğer Facebook kullanıcıları tarafından izlenir. Çevrimiçi olarak kullanılacak araçları ile her video saniyeler içerisinde indirilebilir. Facebook kullanıcılarının sık tercih ettiği Facebook video indir araçları basit kullanımı ile de çok fazla tercih edilir.

Facebook’ta izlediğiniz videoları cihazlarınıza indirmek ve günün her saati tekrar izlemek için Facebook video indir araçlarını kullanabilirsiniz. Bu araçlar her formatta ve her uzunlukta videoyu dilediğiniz cihaza indirmenizi sağlar.

Facebook Video Nasıl İndirilir?

Facebook’tan video indirme araçlarını kullanmak çok basittir. Hesap bilgilerinizi paylaşmadan kolayca istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Facebook’tan video indir araçlarından yapacağınız indirme işlemi için; dilerseniz bu https://www.videoindir.org/facebook-video-indir/ linke giderek çok kolay bir şekilde kopyaladığınız linki yapıştırdıktan sonra indir butonuna basın ve indirin

  • Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın.
  • İndireceğiniz videoyu bulun ve videoyu açın.
  • Videoyu bir süre oynatarak görüntü kalitesinin iyileşmesini bekleyin.
  • Ardından videoyu durdurun ve video üzerinde sağ tıklayın.
  • Açılacak küçük pencere üzerinden “Bağlantıyı Kaydet” seçeneğine tıklayın.
  • Ardından kullanacağınız indirme aracının yer aldığı siteyi açın.
  • Ekranda yer alan indirme kutusuna kopyaladığınız linki yapıştırın.
  • İndirilecek dosyayı seçerek indirme işlemini başlatın.

Facebook’tan video indir aracı internet ile çalışır. Bu nedenle indirme işlemi öncesinde aktif bir internet bağlantınız olduğuna dikkat edin. İndirme esnasında bağlantınızın kopması, indime işleminin yarıda kalmasına neden olur. Sorunsuz bir şekilde videonuz indikten sonra cihazınızdan videoyu açarak tekrar izleyebilirsiniz.

Facebook Video İndir Ücretli mi?

Video indirme araçları birçok Facebook kullanıcısı tarafından tercih edilir. Güvenilir olması nedeni ile kullanılan bu sitelerden indirme işlemi için herhangi bir ücret talep dilmez. Bazı indirme araçlarında reklamsız bir kullanım için ya da daha iyi hizmet performansı için üyelik gerekebilir Bunun haricinde kullanıcıların tercih ettiği Facebook indir araçlarının birçoğu ücretsiz olarak kullanılmaktadır.

İndirmek istediğiniz videonun linkine ulaştıktan sonra Facebook video indir adımlarını takip ederek istediğiniz videoyu cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Tüm platformlardan video indir’mek için kullanacağınız site   https://www.videoindir.org/

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x