Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSpor

Futbol müsabakaları sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Okul Sporları 2014-2015 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi.
 
ÇEKİŞMELİ GEÇTİ
10 okuldan 120 sporcunun katıldığı 25 Şubat- 06 Mart 2015 tarihleri Bu yıl hizmete giren Merkez sentetik çim sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Merkez Atatürk Ortaokulu ve Akşemşettin Ortaokulu karşılaştı. Müsabakalar sonunda Akşemşettin Ortaokulu birinci olurken Merkez Atatürk Ortaokulu ikinci, Özel Kızılırmak Ortaokulu üçüncü, Şehitler Ortaokulu dördüncü oldu.
 
SPOR YAPARAK SAĞLIKLI KALIN
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Küçük Erkekler Futbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik etti. Spor yapan bedenlerin sağlıklı ve dinç kalacağına dikkat çeken Ünlü “Her yaşta herkesin spor yapmaları gerekiyor. Özellikle bu yaşlarda spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalacaklar” diye konuştu.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Ünlü sporda başarılı nesiller yetiştirebilmek için tesisleşmeye önem verdiklerini söyledi. Ünlü “Bu kapsamda ilimize 3 sentetik çim saha, 1 spor salonu ve mevcut tesislerimizin bakım onarımlarını yaptık. Sporcu fabrikasının inşaatının %25 tamamlanmış olup 2015 yılının sonu itibariyle sporcu fabrikasının yapımını tamamlamayı planlıyoruz. Bahşılı’ya yapılacak olan sentetik çim sahanın yapımına mart ayı içerisinde başlanılacak” dedi. Gruplara katılmaya hak kazanan takımları tebrik eden Ünlü, grup müsabakalarında başarılar diledi.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu