Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

‘Gelecek nesiller için çalışıyoruz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Seçimlere hazırlanan Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, belediye başkan adayı, il genel meclisi üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adayları İle Arap Aşı Buluşması düzenlendi.
‘500 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞACAĞIZ’
30 Mart seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan Saadet Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, Kırıkkale’yi Saadet Partili Belediye ile tanıştırma konusunda hep beraber bütün güçleri ile çalışacaklarına söz verdiler. İl Başkanı  Mustafa Başkan’ın yaptığı açılış konuşmasında, “Kırıkkale Merkez’de 500 kişilik ekiple çalışacağız, seçimlere hazırız. Bizim insanımız daha iyiye, daha güzele layık“ dedi.
‘Gelecek nesiller için çalışıyoruz’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘CUMHURİYETİN EMANETİ’
Mahalli İdareler konusunda yaptığı çalışmaların bir özetini sunan Belediye Başkan Adayı Yılmaz ise, güzel bir kadro oluşturduklarını ve takım ruhuyla çalışacaklarını söyledi. Seçime kadar yapılacak çalışmalar ve planları hakkında kısa bilgiler veren Mahir Yılmaz, Saadet Partisi kadrolarının tüm Türkiye de seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yılmaz konuşmasında, “Biz, seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Kırıkkale müstesna bir şehir ve bize Cumhuriyetin bir emaneti. Gayemiz şehrimizi tarihi yapısına uygun korumak, imar etmek ve gelecek nesillere en güzel bir şekilde devretmektir. Bu seçimlerde inşallah Saadet Partisi kazanacak, Kırıkkale kazanacak” şeklinde konuştu.
‘ZİNCİRLER YAKINDA KIRILACAK’
Gecenin son konuşmasını ise Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Başkan yaptı. Başkan, konuşmasında, toplantının ve çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Saadet Partililer yüce milletimizin ruh kökünü teşkil ediyor. Yüz yılı aşkın bir zamandır milletimiz büyük tahribatlara maruz kaldı. Her şeye rağmen milletimiz direniyor, inşallah zincirler yakında kırılacak” dedi.  Milli Görüş’ün Kırk yıllık mücadelesinin bir özetini yapan Mustafa Başkan, 1994 yılında Türkiye nüfusunun üçte ikisinin yaşadığı bölgelerde insanlarımızın Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştığını ve Milli Görüş Belediyelerinin o dönemde verdikleri hizmetlerle destan yazdıklarını söyledi.
‘…HAYIR VE BEREKET GETİRİR’‘Gelecek nesiller için çalışıyoruz’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Belediyelerde verdikleri bu hizmet, o zaman Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisini iktidara taşıdığına da dikkat çeken Başkan, iktidarlarında borçlanmadan, zam yapmadan ve yeni vergiler koymadan toplumumuzun her kesimini refah ve mutluluğa kavuşturduklarına vurgu yaptı. Mustafa Başkan, konuşmasının son bölümünde, “Müslüman bulunduğu yere hizmet, hayır ve bereket getirir. Önce şehirlerimizi, sonra da ülkemizi yaşanabilir hale getirmeliyiz” dedi.

Başa dön tuşu