Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Eroğlu’na bayanlardan büyük destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti (DP) Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu’na günden güne destek artıyor. Önceki gün Eroğlu’nun seçim bürosuna gelen Kırıkkaleli bayanlar, Eroğlu’na tam destek verdi. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun olduğunu dile getiren Eroğlu, kadının toplumdaki yerinin önemli olduğunu dile getirdi.
Eroğlu’na bayanlardan büyük destek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriEN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN
Seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren DP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu’na destek amacıyla bir araya gelen bayanlar Eroğlu’nu seçim bürosunda ziyaret ederek destek vereceklerini belirttiler. Coşku dolu çok sayıda kadın tarafında alkış ve zılgıt sesleriyle karşılanan Gazi Eroğlu’na ‘En büyük başkan bizim başkan’ ve ‘Kırıkkale seninle gurur duyuyor’ gibi sloganlar attılar.
BİZ BU SEÇİMİ ALACAĞIZEroğlu’na bayanlardan büyük destek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Başkan Adayı Eroğlu, “Bugün beni gerçekten çok duygulandırdınız, onur verdiniz, şeref verdiniz, hepiniz hoş geldiniz. Bizlerin arkasında ne belediye gücü var, ne de iktidarın gücü var. Hepiniz buraya bir menfaat gözetmeden aslanlar gibi bu kardeşinizi desteklemeye geldiniz. Kimse size buraya geldiğiniz için ne paralar verdi, ne de vaatlerde bulundu. Bu yüzden diyorum ki biz bu seçimi alacağız”
HEPİNİZ BANA SAHİP ÇIKTINIZ
“Allah hepinizden razı olsun. Kırıkkale’nin kadınları, anneleri, bacıları, kardeşlerimiz bugün buraya gelerek hepiniz bana sahip çıktınız. Tekrar tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bugün burada Allah’ın izni ile sizlerin sayesinde bir meşale yakacağız. 30 Mart akşamı inşallah bu meşale bütün Kırıkkale’yi aydınlatacak. Bu kardeşinizden desteğinizi esirgemeyin” dedi.

Başa dön tuşu