Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Geminilab İle Sperm Kalitenizi Kendiniz Ölçün

Her erkekte görülebilecek olan erkek kısırlığı problemi birçok farklı nedenden dolayı ortaya çıkabilir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her erkekte görülebilecek olan erkek kısırlığı problemi birçok farklı nedenden dolayı ortaya çıkabilir. Kimi zaman bu nedenler genetik, kimi zaman ise alınan besinlerden kaynaklanabiliyor. Bu problem fark edildiğinde bir kliniğe gidilip test verilmesi gerekiyor. Ancak birçok insan mahremiyetten dolayı sperm testi vermekten çekiniyor. Bu çekinceye ise Geminilab son veriyor. Satışını gerçekleştirdiği sperm kitleri sayesinde sperm testinizi evinizde rahatlıkla yapmanıza ve sonucunu da en kısa sürede almanıza yardımcı oluyor.

Evinizde Mahremiyetinizi Saklı Tutun

Geminilab sadece kit satarak hizmet vermiyor aynı zamanda bir sonraki işlemler için de hizmette bulunuyor. Alacağınız kitler ile evinizde mahremiyetinizi gizli tutarak sperminizi kitlere yerleştirebilirsiniz. Bu sayede firma herhangi bir çekincenizin oluşmamasını sağlıyor.

Sperm Test Hizmeti

Site üzerinden müşterilere sunulan sperm testi bir diğer adıyla spermiyogram kitleri için öncelikle sipariş ver bölümüne giriş yapmalısınız. Siparişinizi verdikten sonra ücretsiz bir şekilde kitleriniz adresinize teslim ediliyor. Daha sonrasında işleminiz bittiğinde sizlerden kitlerinizi alınıyor ve sperm testiniz için laboratuvara gönderiliyor. Aynı gün içerisinde de sonuçlarınız ulaştırılıyor.

Uygun Fiyattan Satın Alın

Geminilab sperm testinizden sonra sizlere birçok farklı hizmette bulunuyor. Özel destek danışmanı da alacağınız kit fiyatının içerisinde bulunuyor. Ürünün tümüne bakıldığında birçok avantajın içerisinde olduğu görülüyor. Ve bu avantajlar diğer firmalardan çok daha uygun fiyata sunuluyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x