Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Gençlerden kopuk yönetim sergilediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz Gençlerle Buluşma toplantısı düzenledi. Mevcut belediyenin 10 yıl gibi bir zaman zarfında gençlerden kopuk bir yönetim sergilediğini ifade eden Yılmaz, “Belediye rutin hizmetleri bile yerine getiremedi” dedi.
HESAP SORACAKLAR
Belediyenin gençlere yönelik bir proje üretemediğini, Kırıkkale’de gençlerin mesleki eğitimlerden, kültürel ve sanatsal faaliyetlerden yoksun bırakıldığını ifade eden Yılmaz, “Gençler ülkemizin geleceğidir. Şehrimizde büyük bir genç nüfus var. Bu genç nüfus 30 Mart’ın en belirleyici unsuru olacaktır. Kendilerini tanımayan, kopuk yönetim sergileyen bu belediyeden hesap soracaklardır” dedi.
‘RUTİN HİZMETLER BİLE YOK’
Yılmaz, trafik, otopark, ulaşım, çöp, yol gibi problemlerin bir an önce aşılması gerektiğini belirterek, “Bir dönem daha geçerse, bu şehirde yaşanmaz” dedi.  Her gelen Belediye Başkanı’nın günü kurtardığını ancak ileriyi düşünmediğini belirten Yılmaz, önümüzde ki günlerde ileriyi düşünecek projelerinin de açıklanacağını ifade etti. Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu ve bugün bunu daha iyi anladığını açıkladı.
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu