Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Sanki mazbata aldılar’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP saflarına yeni katılanlara rozet takma töreni yapıldı, Gök Düğün Salonu’nu dolduran binlerce kişiye seslenen Pekdoğan, “Gelişmiş Kırıkkale nasıl olur herkese göstereceğiz” dedi.
ROZET TÖRENİ YAPILDI
MHP Belediye Başkanı Adayı Mustafa Pekdoğan, diğer partilerden istifa eden ve MHP’ye katılan kişilere rozet taktı. Gök Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen rozet töreninden sonra Merkez büroya yürüyen yaklaşık 4 bin kişi, ‘Başkan Pekdoğan’ sloganlarıyla Kırıkkale’yi inletti.  30 Mart’ta emanetleri olan belediyeyi tekrar alacaklarını belirten Pekdoğan, bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını ve teşkilatla birlikte fikir birliği yaptıklarını söyledi. Kırıkkale’nin en büyük salonunu tuttuklarını belirten Pekdoğan, burada bile insanların kalabalıktan ayakta kaldığını ve verilen destekten memnun olduğunu bildirdi.
‘ÇÖZÜM YOLLARI ARIYORUZ’
Kırıkkale’de bulunan diğer parti adaylarının hiçbir şey yapmadığını belirten Pekdoğan, projelerini anlatarak gelişmiş bir Kırıkkale’nin nasıl olduğunu herkese göstereceklerini ifade etti. Kendilerinin projelerle, planlarla, belge ve bilgilerle yollar çıkıp, kapı kapı, ev ev, şahıs şahıs iletişim kurduklarını ve vatandaşların derdini dinleyip, çözüm yolları bulmaya çalıştıklarını belirtti.
‘PARTİ DEĞİŞTİRMEKTEN BIKMAMIŞ…’
Pekdoğan, “Bazıları oyları torbalayıp, paketleyip, mazbatayı da almış gibi, vatandaşla muhatap bile olmamakta ısrar ediyorlar. Rasattepe Mahallesi’nin nerede olduğunu bilmeyen, artık parti değiştirmekten bıkmamış ve kamuoyunun acaba hangi partide diye birbirine sorduğu adaylara Kırıkkale ders verecektir” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu