Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Görmem İçin Sen Varsın Projesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bir süre önce görme engeliler konusunda farkındalığı artırmak amacıyla başlatılan Görmem İçin Sen Varsın Projesi kapsamında Kırıkkale Fen Lisesinde seminer verildi. Seminerde görme engelli Eğitimci Yazar Bekir Akdeniz, toplumda ve sosyal hayatta karşılaştıkları zorluklar konusunda öğrencilere bilgiler verdi.

HABER: YELİZ ERDEM

 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ PAYLAŞTI

Görmem için sen varsın projesi kapsamında Kırıkkale Fen Lisesinde seminer verildi. Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminin İçişleri Bakanlığın eğitici sosyal projeler kapsamına aldığı, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen seminerde, görme engellilerin toplumda ve sosyal hayatta karşılaştığı engeller ve yardım edilmesi gereken unsurlar anlatıldı. Seminere okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Eğitimci yazar Bekir Akdeniz seminerde başından geçen olayları paylaşırken, engellilerin karşılaştıkları sorunlar anlatarak ve çözüm önerilerini paylaştı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu