Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıBalışeyhÇelebiDeliceGündemKarakeçiliKeskinKırıkkaleManşetSiyasetSulakyurtYahşihan

Haber71 her zaman doğruyu yazar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de her zaman doğru, güvenilir, tarafsız ve en hızlı internet sitesi olarak kendini kabul ettiren Haber71, yine kendini ispatladı. Yaklaşık bir saat önce Ak Parti Kırıkkale  İl Başkanı Mehmet Demir’in yaptığı açıklamaya göre belediye başkan adayları kesinleşti. Daha önce  haberlerimizde duyurduğumuz gibi tüm belediye başkan adayları doğru çıktı. Haber71’in yalan yazdığını öne süren bazı kesimler ise iftira atmakla kaldı. 

Ak Parti Kırıkkale il ve ilçe belediye başkan adayları belirlendi ve ilgili resmi yazı genel merkezden, il başkanlığına geldi. Demir’in yaptığı açıklamada şu isimler duyuruldu:

BAHŞİLİ – İBRAHİM UYAR
BALIŞEYH  – ALİ DEDELİOĞLU
ÇELEBİ – SÜLEYMAN ULUYOL
DELİCE –  YÜKSEL YORULMAZ
KARAKEÇİLİ – HÜSEYİN ÖZÇELİK
KESKİN – ESRA AKSOY
SULAKYURT – ALİ ŞAHİN
YAHŞİHAN – AHMET SUNGUR
Biz bir hafta önce yazdığımızda bize yalancı diyenlere ithaf olunur…

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
13 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
71keskinliii
71keskinliii
1 Nisan 2014 14:18

bu nasıl bir siyasettir ya keskinde DEDE YILDIRIM 71 oyla ak partiye fark atarak kazanıyor. fakat AK partililer bunu gururuna yediremeyerek 3 kez oyları saydırıyorlar ve bugünde sayılması için tekrar şikayette bulunuyorlar. yazıklar olsun biraz gururunuz varsa çekip gidersiniz. ayrıca basında bu durumdan hiç bahsetmiyor NE HİKMETSE!!!

Nuray BAYRAK
Nuray BAYRAK
1 Nisan 2014 12:14

Keskin’de seçim sandıklarını 01.04.2014 saat 14:00’de Kırıkkale’ye götürecekler.Keskin halkı oyuna sahip çıkıyor ve Keskin Adliyesinin önünde bekliyor.Taraflı yayıncılık yapmıyoruz diyorsunuz.Bunu göstermenizi rica ediyoruz. Eğer cesaretiniz varsa bunu hem yayınlarsınız hemde haber yaparsınız.

Keskinin Hali
3 Şubat 2014 08:36

Keskin Zor bir memlekettir. Öyle hazıra konmak olmaz. Emek ister. Kekinin sokaklarını Mahallesi’ni bilmen lazım. Şimdi soruyorum Esra Hanım’a kaç köyü var? Bilemezki. Çok ayıp ama. İkametgat adresini bile aynı gün aldırmış. Yani olursa gelirim adaylığım olmazsa ne işim var diyo. Gerçekten içler acısı Keskin’in Hali. Sadece eşinin basıncı olması onu rahat bazı isimlerle görüştürmesi sonucunda gelen bir isim. Ha kazanırmı hayır. Bende Akpartiliydim. Ama artık değil. Bu adaletsizliği gördükten sonra memleketimde oy bile kullanmayacağım. Hak eden yokki. Adaylarda beklediğimiz bir isim vardı genç aday . O olmadı. Sadece tek bir söz var söylenecek yazıl Keskin’e. Kimlere kaldı

Keskinli
1 Şubat 2014 21:17

Evet Keskin’e Esra adaymış.ben anlatıcım nasıl olduğunu. Başbakanımızın karısının yönetiminde yer aldığı bir yardım kurumuna yüklü bağış yapmış. Emine Erdoğan’ın kıyağı. Yazık çok yazık. İkametgah adresimi bile adaylığı ortaya çıkınca aldırandan keskin ne bekler.

Başkan dede diyenlere
1 Şubat 2014 00:08

Ya bırakın aday kesin dede 5 yıl sonra. Abdullah Öztürk de esrayı destekliyormuş ilçe başkanı Ömer Tuna’da ne oldu şimdi delikanlı olun bırakın o partiyi istifa edin sizinle o kız seçime girerse kayb eder hadi yürüyün hadi bakalım baytarlığa devam hadi Gidin şimdi muhtarlığa adaymış dede bey orda destekleyin kaybolun kime diyom

eeee e
Reply to  Başkan dede diyenlere
2 Nisan 2014 05:34

kimmiş pekiiiii ne oldu .kazanana hayırlı olsun ön yargılı olmıycan kimseyi küçümsemiycen. Allah kime kısmet ederse o olur baaak kime kısmet etti. sonunu hayırlı getirsin.

Başa dön tuşu