Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Şehir yer altı projeleriyle rahatlayacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı bir yandan esnaf gezileri yapıyor, bir yandan da kendisine destek olmaya gelen gruplarla biraraya geliyor.

ESNAFLARI BİR BİR DİNLİYOR

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı esnaflar ile buluşmaya devam ediyor. Kırıkkale’de hemen hemen her esnafı birer birer dinlemek amacıyla bu tür toplantılar düzenlediklerini ifade eden Başkan Adayı Saygılı, “Kırıkkale’mizin can damarları olan esnafımızın sıkıntılarını bu şekilde toplantılar organize ederek daha net bir şekilde görebiliyoruz. Sıkıntılarını ve isteklerini bize daha rahat iletiyorlar” ifadesinde bulundu.

O BÖLGE DAHA ÇOK GELİŞECEK

Cumhuriyet ve Zafer Caddesi esnafı ile bir araya gelen Mehmet Saygılı burada bir konuşma yaparak, bazı projelerinden bahsetti. Saygılı öncelikle Kırıkkale’yi ikiye bölen tren yolunun yer altına alınması ile ilgili çalışma yaptıklarını ifade ederek, “Bu tür bir projemiz var. İnşallah bunu gerçekleştirebilirsek, Kırıkkale’nin bölünmüşlüğünü yok edeceğiz ve o bölgelerimiz daha çok gelişecek” diye konuştu.

OTOPARK SORUNU KALMAYACAK

Şehir merkezinde en büyük sıkıntının otopark sıkıntısı olduğunu söyleyen Saygılı, “Hali hazırda olan bir proje var. Bu nedir. Valilik binasının ve milli eğitim müdürlüğünün ortadan kaldırılması ve o bölgenin rekreasyon alanı olmasıdır. Biz bu proje ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Meydanın ve valilik binasının altına otopark yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede şehrin otopark sıkıntısı kalmayacaktır. Kırıkkale’mizde sıkıntıları gidermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TAM DESTEK VERECEĞİZ

Öte yandan, Yaklaşık 200 kişilik kalabalık ile Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret eden Balışeyliler, Kırıkkale’nin ve Balışeyh’in adayına sahip çıkacaklarını açıkladılar. Düzenlenen ziyarette konuşan Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, “Kırıkkale’mizde ve Balışeyhimizde Ak Parti’ye sahip çıkarak, daha iyi hizmetleri alacağız. Görüyoruz ki vatandaşlarımız bizlerin yanındalar bizde hep onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale’de de adayımız Mehmet Saygılı’ya tam destek vereceğiz” dedi.

HEPİMİZ KIRIKKALELİYİZ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yaptığı konuşmada, Kırıkkaleli olmanın öneminden bahsetti. Saygılı, “Şuralı buralı yok. Hepimiz Kırıkkaleliyiz. Hepimiz bu şehrin ilçesinde merkezinde, beldesinde, köyünde doğduk büyüdük ve burada ekmeğimizi kazanıyoruz. Hepimiz görüyoruz ki Ak Parti’nin icraatları çok fazla. Bu devam edecek. Bunun devam etmesi içinde hep bir elden çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

BAYANLARDAN DESTEK

Bir grup Kırıkkaleli bayan Saygılı’lı seçim bürosunda ziyaret ederek, kendisine destek olacaklarını açıkladılar. Bayanlar Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin Ak Parti’ye çok ihtiyacı olduğunun altını çizerek, yapılacak tüm çalışmalarda Ak Parti adayının yanında olduklarını ifade ettiler. Bayanlar komşularına ve tanıdıklarına bu konuda destek çağrısında bulunacaklarını açıkladılar.

HEP BİRLİKTE GELİŞİRİZ

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, özellikle bayanların Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilgilerinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, “Ülkemizde işler iyiye giderse Kırıkkale’mizde de her şey güzel olur. Ülkemiz gelişirse Kırıkkale’de gelişir biz de gelişiriz. Bu yüzden partimize ve oylarımıza sahip çıkıp, en yüksek oyu alacağız” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kurtoğlu
kurtoğlu
4 Şubat 2014 11:43

seçimler parkta bekleyen garib emeklilere yaradı yer sıcak çay bedava

kurtoğlu
kurtoğlu
4 Şubat 2014 11:40

10yıldır üstü yaptınız şimdi altı kaldı aç gezen personelinize bakın

Başa dön tuşu