Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Halil Öztürk ”Kimse Mhp’ye ayar vermeye kalkmasın”

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk oldukça sert konuşarak 14 Mayıs seçimlerinde CHP'li ardından MHP'li olanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk oldukça sert konuşarak 14 Mayıs seçimlerinde CHP’li ardından MHP’li olanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy’un adaylık programına katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk oldukça sert konuşarak 14 Mayıs seçimlerinde CHP’li ardından MHP’li olanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.Öztürk yapmış olduğu açıklamada kimsenin MHP’ye dışarıdan ayar veremeyeceğini vurguladı

Halil Öztürk
Kimse MHP’ye dışarıdan ayar veremez! – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Öztürk “Arkadaşlarım birbirinden kıymetli hemşehrilerim, Türk Milletine davasının yılmaz ve yıkılmaz iman kaleleri muazzez ve mukaddes hanımefendiler. MHP’ye gönül veren değerli dostlarımız. Hepinize en kalbi duygularla selamlarım.20 yıldır Kırıkkale Belediyesi ile Milliyetçi Hareket Partisi’ni buluşturamadık .Bu MHP camiası olarak içimize bir hüzündür. MHP’ye günül veren tüm ülküdaşlarim, Gönül Dostlarım ,kadınların tamamı olarak bütün teşkilatlarımızla birlikte davaya inanmış gönül vermiş bütün arkadaşlarımla beraber bütün hemşehrilerimizle beraber bu seçimde sizlere söz veriyorum.Çok çalışacağiz.Belediyeyi alacağız. Milliyetçi Hareket olarak  başta Kırıkkale merkez olmak üzere Kırıkkale’nin 8 ilçe ve 2 tane belde belediyede Milliyetçi Hareket Partisi ile buluşturalım.Milliyetçi Hareket Partisi’nin  üretken belediyecilik anlayışını hep beraber ortaya koyacağız. Bu noktada belediye başkanımız kim olursa olsun gerek il merkezinde ,gerek ilçe ve belde merkezlerinde ben buranın Milletvekili olarak hep beraber olacagım.”dedi.

Halil Öztürk konuşmasının devamında geçtiğimiz milletvekili seçimlerinde MHP’ye destek vermeyenlere hitaben şu konuşmayı yaptı.” 14 Mayıs’ta başka partiye çalışanlar MHP’ye yol haritası çizemez. CHP bayrağını dalgalandıranlar başka adayın bayrağını dalgalandıranlar bugün MHP’nin adayını belirlemede kendilerine göre belirlemeye gitmesinler. Dün zillet ittifakında olanlar ,bugün Cumhur ittifakında MHP’ye yol göstermesin buna müsaade etmeyiz.”dedi.

.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x