Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Halkla iç içe olan tek aday benim’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, “Halkla iç içe olan tek aday benim” dedi.

KIRIKKALE 10 YIL GERİYE GİTTİ’

Seçim çalışmalarının tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirten Eroğlu, en çok çalışan ve halkla iç içe olan adayın kendisi olduğunu söyledi. 10 yıldır mevcut belediyecilik anlayışının Kırıkkale’yi geriye götürdüğünü iddia eden Eroğlu, amaçlarının şehri yeniden geliştirmek olduğunu ifade etti. Büyüyen bir Kırıkkale için elini taşın altına her zaman koyacağını bildiren Eroğlu, 30 Mart’ta Kırat bayrağını belediyeye asacaklarını iddia etti.

‘İŞÇİLERE MAAŞ VEREMİYORLAR’

Mevcut iktidarın belediyesinin işçilere maaş vermekten aciz olduğunu belirten Eroğlu, tüyü bitmemiş yetimlerin ve mağdur ailelerin haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti. Gittiği yerlerde vatandaşların istek ve taleplerini dinlediğini belirten Eroğlu, belediyenin Merkez dışındaki hiçbir mahallede çalışma yapmadığını ve vatandaşların buna ders vermesi gerektiğini açıkladı.

‘DOĞU KISMINDA HİZMET YOK’

Eroğlu konuşmasını devamında, “Kırıkkale’nin doğu bölgesinde hizmet yok. Rant için değil hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum.  Mahallelerimiz için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Doğu kesimlerin belli başları sorunları var ve bu sorunları çözmek için aday oldum. 30 Mart akşamı benim gidecek bir yerim yok ben hala burada olacağım. Biz hizmete doğu kesimlerinden başlayacağız”

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu