Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

Hattımızı ve hakkımızı koruyacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenişehir Yurt-Kur ile Kırıkkale arasında taşımacılık yapan minibüsçüler, hatta yeni minibüsler dahil edilmesi noktasında yapılan girişimlerin arkasında rantın olduğunu iddia ettiler.USULSÜZ YÖNTEM

Bu kapsamda Yenişehir-Yurtkur hattı durağında bir basın toplantısı düzenleyen minibüs sahipleri, kendilerine uygulandığını iddia ettikleri usulsüz yöntemlere ‘dur’ denilmesi için birçok yere resmi yazı yazdıklarını ve bu konuda tedbir alınması gerektiğini ifade ettiler.

VALİ KOLAT’TAN RİCA ETTİLER

Sarıyer, “Öğrenciler gittiğinde burası ölü bir şehir oluyor. Asude Şehir, Prestij Konutları, Yahşihan Eryapı gibi sitelerin yapılmasının hattın yoğunluğunu artırmadığını, sitelerde yaşayanların her birinin özel araçları olduğunu her platformda dile getirdik. Burada amaç ihtiyacı karşılamak değil, rant sağlamaktır. İlçe trafik komisyonu araca gerek olmadığını resmi olarak onayladı. Ancak şuan il trafik komisyonunda konu tekrar görüşülüyor. İlçenin lüzum görmediği yerde il duruma müdahil oluyor. Biz minibüsçüler olarak hatlarımızın da haklarımızın da korunmasını istiyoruz. Sayın Valimizden ricamız bu konuya el atmasıdır” dedi.

Başa dön tuşu