Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Heyet İstanbul’a Çıkarma Yaptı

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve berberindeki heyet, Kırıkkale’nin sanayi potansiyeli, yatırım avantajları ve ilimizin tanıtımı amacıyla İstanbul’da bir dizi çalışma ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer ve berberindeki heyet, Kırıkkale’nin sanayi potansiyeli, yatırım avantajları ve ilimizin tanıtımı amacıyla İstanbul’da bir dizi çalışma ziyaretleri gerçekleştirdi.

TEŞVİK VE BİLGİLENDİRMELERDE BULUNDU

Vali Sezer başkanlığındaki heyet, İstanbul’da tekstil başta olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren yatırımcı iş adamları ile bir araya gelerek, Kırıkkale’deki yatırım imkanları ve işbirliği konularına yönelik teşvik ve bilgilendirmelerde bulundu.

Kırıkkale’ye daha çok yatırımcı çekmek, yeni iş kolları oluşturarak istihdam sahaları açmak için düzenlenen iki günlük çalışma ziyaretleri kapsamında ilk olarak Girişimci İşadamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç’u ziyaret eden Vali Sezer ve beraberindeki heyet, daha sonra vakıf üyeleri ile toplantıda bir araya geldi.

HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANACAK

Tekstil ve konfeksiyon iş kollarında ilimizde yatırım yapmaları amacıyla, ilimizin bu konudaki yatırım fırsatlarının anlatıldığı toplantıda Vali Sezer , Kırıkkale’ye yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü kolaylığın sağlanacağını söyledi.

İstanbul Sanayici ve İşadamlarını ziyaret programları kapsamında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ı ziyaret eden Vali Yunus Sezer ve beraberindeki heyet, daha sonra Genel Merkezdeki toplantıda bir araya gelerek potansiyel işbirliği alanları, bölgesel faaliyetler ve MÜSİAD projelerine dair istişarelerde bulundu.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Son olarak Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle’yi de ziyaret eden Vali Sezer ve beraberindeki heyet, Kırıkkale’de üretim ve ihracat adına somut çalışmalara hız verecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

YÜKSEK DÜZEYDE KATILIM

İstanbul’da iki gün süren çalışma ziyaretleri programına Vali Yunus Sezer’in yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ersan Aslan,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aydın, İŞKUR İl Müdürü Yasin Tekin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin ile Ahiler Kalkınma Ajansı Koordinatörü Abdullah Özbaş’ta katıldı.

http://www.kirikkale.gov.tr/vali-sezer-baskanligindaki-heyet-istanbula-cikarma-yapti

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x