Spor

HOBİ OLARAK BAŞLADILAR ŞİMDİ MADALYA ŞAMPİYONULAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de masatenisi 1.kademe antrenörü olan baba Kadir Ünal’ın hobi olarak masa tenisine başlattığı 3 kızının yeteneklerini keşfetmesiyle başlayan spor serüveni, madalyalara kadar uzandı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

ADETA MÜZE ODASI OLUŞTURDU

Katıldıkları şampiyonalarda babalarından daha başarılı sonuçlar alan 3 kız kardeşin toplam 106 madalyası bulunuyor. Türkiye’de ve Kırıkkale’de yapılan şampiyonalarda il dereceleri, bölge dereceleri ve Türkiye şampiyonlukları bulunan 3 kız kardeşin aldıkları madalyalar, evlerinde adeta bir müze odası oluşturdu. Başarılarına başarı katan Ünal kardeşleri bizzat kendisi çalıştıran baba Kadir Ünal, kızlarını müsabakalara da bizzat kendisi götürdüğünü söyledi. Kızlarının başarılı ile gurur duyan antrenör baba Ünal, 10 yılda aldıkları madalyaları ise evlerinde muhafaza ettikleri belirtti. Antrenör baba Kadir Ünal, 3 kız kardeşi ve kendisinin aldığı madalyaları şu şekilde açıkladı. Kadir Ünal 7 madalya, Zehranur Ünal 17 madalya, Büşranur Ünal 25 madalya, Edanur Ünal 64 madalya

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu