Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

İşte örnek davranış

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fahiş fiyat artışı yapanlara en iyi cevap bir büfe işletmecisinden geldi

Fahiş fiyat artışı yaşandığı yönünde şikayetlerin kat kat arttığı şu günlerde Kırıkkale’de bir büfe işletmecisinin ıslak mendilleri ücretsiz dağıtması takdirle karşılandı. İşletmeyi ziyaret eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Bakkallar Odası Başkanı Adem Yurtdan örnek davranışından dolayı işletme sahibi Dursun Aktaş’ı tebrik etti.

ÜCRETSİZ DAĞITTI

Tüm dünyayı tehdit altına alan ‘korona virüsü’ne karşı önlem almak amaçlı Kırıkkale’deki bir büfe işletmecisi kolonyalı mendilleri ücretsiz dağıttı. Kırıkkale’de büfe işletmeciliği yapan Dursun Aktaş, “Maske ve hijyen ürünlerinde fiyat artışı yaşandı. Maske, 10-15 liradan 180 liraya çıkarken, 1 litre kolonya fiyatı 12 liradan 35 liraya, 250 ml dezenfektan fiyatı 3.50 liradan 15 liraya yükseldi. Kim bu durumu fırsata çeviriyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın. Bizde kendi çapımızda buna tepki göstermek amacıyla raflarımızda bulunan ıslak mendilleri ücretsiz dağıtmaya karar verdik. Biz kendi çapımızda yapıyoruz, herkes bu durumda üzerine düşeni yapmalı” diye konuştu.

KÖSTEKLİ VE YURTDAN’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve Bakkallar Odası Başkanı Adem Yurtdan “Memleket de krizi fırsata çevirmek isteyen fırsatçılar varken ıslak mendili bedava dağıtan Kırıkkaleli Taha kuruyemiş işletmecisi Dursun Aktaş kardeşimi Kırıkkale Esnaf Sanatkarı olarak bu güzel davranışından dolayı tebrik ediyoruz” ifadesine yer verdiler.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x