Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kadın Olmazsa Tarım, Tarım Olmazsa Yaşam Olamaz

Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart dünya kadınlar Günü vesilesi ile İl Müdürlükte görevli kadın personelle bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 8 Mart dünya kadınlar Günü vesilesi ile İl Müdürlükte görevli kadın personelle bir araya geldi.

PERSONELLERE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte personellerimizin ve tüm dünya kadınlarının ( Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Yılmaz, bir konuşma yaparak; “Her biri kendi hikayelerinin kahramanı olan, gücüyle, mücadelesiyle ve herkese yetecek sevgisiyle geleceğin mimarı siz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyor ve tekrar belirtmek istiyorum ki, her alanda olduğu gibi tarım sektöründe de kadınlarımızın üstlendiği çok önemli sorumluluklar olduğunun farkında olduğumuzu belirterek, kadın olmazsa tarım, tarım olmazsa yaşam olamaz diyoruz.” Şeklinde konuştu. Sözlerinin ardından kadın personelleri çiçek hediye eden ve çikolata ikramında bulunan Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı tüm kadın personellere teşekkürlerini iletti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x