Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKöşe Yazıları

KANDIRILMAK; Nereye kadar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ne diyor hükümet edenler; kandırıldık.
Pkk kandırdı,Hdp kandırdı,cemaat kandırdı,kandil kandırdı,kandırmayan tek kişi Apo!
Acemilik,çıraklık ve son olarak “ustalık” dönemi dediler ama hep kandırıldılar öylemi?
Son onbeşgün içerisinde azan terör olayları 32 asker-polis şehit,11 vatandaş kaybımız var,bundan sonrası hep karmaşa hep karışıklık.
Vatandaşımız sürekli tedirgin,korkuyor,kalabalık yerlerden uzak durmaya çalışıyor,
Oğlu asker olan,polis olan analar,babalar sürekli tedirgin,uykusuz geceler,insanlar arasında iletişimi kolaylaştıran en büyük icatlardan olan telefon bu anne babalar için bir ecinni oldu kötü bir haber aleti oldu,gece telefonları çalmasın diye Allaha dualar ediyorlar.
Ülke yangın yeri
Bu nasıl kandırılmaymış böyle,”çözüm” diye halisane başladıklarını söyledikleri görüşmelerde sonuç “çözülüme doğru gidiş” olunca kandırıldık diyorlar,hatırlayın Oslo görüşme tapeleri ortalığa saçıldığında o zamanki MİT Müsteşar yardımcısı Afet Güneş ne diyordu terörist temsilcilerine “metropolleri patlayıcılarla doldurduğunuzu biliyoruz”.Aynen böyle dediği tapelerle ortaya çıkmıştı.
Bu süreçte Pkk nın şehirleri silahlandırdığı,eşkiyalarına 20 bin silah dağıttığı,özellikle Doğuda yaşayan gençlerden çok sayıda militan devşirdiği,
En son Sabah gazetesi,”pkk nın şehirlere 80 bin silah yığdığını” yazdı.
Doğuda- Batıda olaylar artarken,Türk Bayrağı yırtılıp yakılırken,Atatürk Büstleri kırılıp top oynanırken,andımızı okullardan kaldırırken,
Tüm bunlar gözünüzün önünde oldu ve siz,çözüm süreci sekteye uğramasın diye göz yumdunuz.Üstelik hepsinden haberli iken.
Vebaliniz büyük.
Olan olaylardan sonrada kandırıldık diyorsunuz,elin çapulcu sürüsü gözünün önünde üstelikte haberin varken tüm bunları yapsın,sende göz yum,şimdi bu olaylar patlak verince de üstelik çözüm makamı sen iken kalk bu millete ağla.
Olmaz öyle şey.Biz ağlama duvarı değiliz,sizde ağlayanlar değilsiniz.
Siz çözüm bulma makamısınız.Söndürün bu ateşi,Analar daha fazla ağlamasın.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu