Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili Belediyesine arazöz hibe edildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından son model arazöz kamyon, Karakeçili Belediyesine hibe edildi.

 

ÖZTÜRK, BAKAN KURUM İLE GÖRÜŞTÜ

MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ilçe belediyelerine destek vermeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Milletvekili Öztürk, Karakeçili Belediyesi’ne arazöz kamyon istedi. Öztürk’ün bu isteğine duyarsız kalmayan Bakan Kurum, son model arazözü Karakeçili’ye hibe etti.  Bakan Kurum’a teşekkür eden Öztürk, “Yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karakeçili Belediyemize hibe olarak arazöz verildi. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

BİRÇOK İHTİYACA CEVAP VERECEK

Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir arazözün üzerindeki donanımların ilçedeki birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyledi. Arazözün teknoloji ve donanımları ile araç parklarındaki en önemli makinelerden biri olduğunu dile getiren Aydemir, su kapasiteli arazözün yol sulama, park bahçe, çim ve orta refüj sulama işleri ile itfaiyeye takviye güç olarak kullanılacağını vurgulayarak,  “Kırıkkale Milletvekili Sayın Öztürk’e ve Bakanımız Sayın Kurum’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x