Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Girenler Belirlendi

Karakeçili Geneli Ortaokul ve Lise Öğrencileri Arasında "Mehmet Akif ve Vatan Sevgisi" Konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Geneli Ortaokul ve Lise Öğrencileri Arasında “Mehmet Akif ve Vatan Sevgisi” Konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

“12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ortaokul ve lise öğrencileri arasında “Mehmet Âkif ve Vatan Sevgisi” konulu kompozisyon yarışması düzenlendi. Ortaokullarından ve liselerden gelen eserlerin değerlendirilmesi amacıyla Şube Müdürü Bünyamin Soy başkanlığında Türkçe Öğretmenleri ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden kurulan değerlendirme komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler belirlendi.Dereceye giren öğrenciler; Atatürk Ortaokulu öğrencisi Salih Emre Yıldız birinci, Karakeçili Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nevruz Yılmaz ikinci, Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Edibe Özçelik üçüncü oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x