Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kaymaz ve ekibi Yılmaz’ın yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkücü hareketin içerisinde görev yapan Ali Kaymaz ekibi ile birlikte Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’a destek yürüyüşü gerçekleştirdiler.
Kaymaz ve ekibi Yılmaz’ın yanında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYILMAZ’A DESTEĞİMİZ TAM
Kaymaz ve ekibi yaklaşık bin kişilik bir grupla Çarşamba pazarında toplanarak, Bankalar Caddesi’nden Saadet Partisi merkez seçim bürosuna kadar yürüdüler. Başkan Adayı Mahir Yılmaz adına sloganlar atarak ekibi ile birlikte Saadet Partisi’ne katılım ve destek yürüyüşü yapan Kaymaz, “Bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. Biz doğrudan yanayız, dürüstten yanayız. Sayın Mahir Yılmaz’a desteğimiz tamdır” diye konuştu.
KAYMAZ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR
Saadet Partisi Adayı Yılmaz ise yaptığı açıklamada, Kaymaz ve ekibine teşekkür ederek, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin Kırıkkale’nin kurtuluşunun başlangıç günün imza atacağını dile getirdi. Yılmaz, “Seçim sürecinin başından beridir, Kırıkkale halkı beni hiç yalnız bırakmadı. Aksine gün geçtikçe artan bir destekle karşılaştım. Kırıkkaleliler d artık biliyor ki, bu yerey seçimler şehrimiz ve ülkemiz açısından çok önemlidir” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
10 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kurtoğlukk
kurtoğlukk
13 Mart 2014 14:36

isteğiniz doğrultusunda yazmak zorundamıyız bende sizin tuıtumunuzu diğer yerlerde yazıyorum

kurtoğlukk
kurtoğlukk
13 Mart 2014 14:35

isteğiniz doğrultusunda yazmak zorundamıyız

Başa dön tuşu