Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

MHP Kadın kolları mahalleleri geziyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Kadın Kolları son günlerde çalışmalarına daha da hız vererek Mahalle Seçim Komitelerinde mahalle halkıyla bir araya gelip dertlerini dinliyorlar.
10 YILDIR HİZMET GELMİYORMHP Kadın kolları mahalleleri geziyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahçelievler Mahallesine yeterli hizmetin gelmediğini ifade eden Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden kadınlar, 10 yıldır tozdan, pisten başka bir şey görmeyen Bahçelievler Mahallesine en son hizmetin 10 yıl önce Mustafa Pekdoğan tarafından inşa edilen ve hâlâ kullanımda olan kapalı pazar yeri olduğunu beyan ettiler. 10 yıldır hiçbir hizmet göremeyen mahallede sorunların her geçen gün daha da büyüdüğünü vurgulayan mahalleli bayanlar, “Biz mahalleli olarak bir tek Mustafa Pekdoğan’a güveniyoruz. Çünkü onun neler yaptığını ve neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz. Mahallemizin de Kırıkkale’nin de tek kurtuluşu Pekdoğan’dır” dediler.
MHP Kadın kolları mahalleleri geziyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKADINLAR ŞİKÂYETÇİ
Mahallelerinde kadınlara yönelik sosyal alanların olmayışından, yollarının çok bozuk oluşundan, hastanelerin şehrin diğer tarafında oluşundan ve çocuklarının rahat rahat oynayabilecekleri parkların olmayışından şikâyetlenen Bahçelievler sakinlerine açıklama yapan Belediye Meclis Adayı Melek Sultan Tufan, “30 Mart Kırıkkale’nin geleceği için bir milattır. 30 Mart’ta ya Kırıkkale’nin geleceğini hep birlikte kurtaracağız ya da sıkıntılara devam diyeceğiz. Mustafa Pekdoğan’ınşehrimize yaptığı hizmetleri kimse inkâr edemez, etmemeli de. 30 Mart’tan itibaren şehrimiz yönetmeye talip olan Pekdoğan Başkan’a en büyük destek biz kadınlardan gelmelidir. Zira projelerinde kadınlara yönelik çalışmaları hep ön planda tutan başkanımız, bizleri de birlikte çalışacağı kadroya dâhil ederek bu düşüncesini ispat etmiştir. Gelin, hep birlikte, el ele verelim ve Kırıkkale’mizi modern bir şehir haline getirelim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu