Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

‘Kazanan aday değil halk olmalı’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu seçim çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Şehir esnafının belediye hizmet ve yatırımlarıyla gelişeceğini ve rahata ereceğini dile getiren Eroğlu, “Şehrin doğusunda yaşayanları hep unuttular” dedi.
‘ŞEHRİN DOĞUSUNU UNUTTULAR’

Şehir esnafını düzenli aralıklarla ziyaret eden Eroğlu, yine esnafların sıkıntılarını dinledi. Hal, Mermerciler Sitesi ve Oduncu Pazarı’nı ziyaret eden Eroğlu’na İl Başkanı Hayati Çimer, Merkez İl Genel Meclis Adayı İrfan Yurtoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri eşlik etti. Seçim çalışmaları boyunca kendisine destek veren Kırıkkalelilere teşekkür eden Eroğlu, “Şehrin kazananı aday değil, halk olmalı, bu yüzden gece gündüz uğraşıyoruz” dedi.

‘VATANDAŞ DERS VERMELİ’

10 yıldır mevcut belediyecilik anlayışının Kırıkkale’yi geriye götürdüğünü ifade eden Eroğlu, amaçlarının şehri yeniden geliştirmek olduğunu söyledi. Büyüyen bir Kırıkkale için elini taşın altına her zaman koyacağını bildiren Eroğlu, bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini belirterek, 30 Mart’ta Kırat bayrağını belediyeye asacaklarını iddia etti. Mevcut iktidarın belediyesinin işçilere maaş vermekten aciz olduğunu belirten Eroğlu, tüyü bitmemiş yetimlerin ve mağdur ailelerin haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti. Gittiği yerlerde vatandaşların istek ve taleplerini dinlediğini belirten Eroğlu, belediyenin Merkez dışındaki hiçbir mahallede çalışma yapmadığını ve vatandaşların buna ders vermesi gerektiğini açıkladı. Mahallelerin sorunlarını bildiğini belirten Eroğlu, 21. Yüzyılda yol, su, çöp sorunlarının Kırıkkale’ye yakışmadığını söyledi.

‘RANT İÇİN DEĞİL…’

Eroğlu konuşmasını devamında şunları söyledi; “Kırıkkale’nin doğu bölgesi hizmet fazla yok. Biz bu bölgeye hizmet etmek için yolla çıktık. Rant için değil hizmet için aday oldum. Önemli olan yarış değil memlekete hizmet için yola çıktık. Bu memleketin toprağını tozunu biliyorum ve halkla iç içe yaşıyorum.  Mahallelerimiz için AVM başta olmak üzere daha farklı projelerimiz var bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Doğu kesimlerinde belli başları sorunları var ve bu sorunları çözmek için aday oldum. 30 Mart akşamı benim gidecek bir yerim yok ben hala burada olacağım. Biz Kırıkkaleler olarak hizmete doğu kesimlerinden başlayacağız.

‘DOĞUYU ŞEHİRLE BÜTÜNLEŞTİRECEĞİZ’

Doğu bölgesi için en büyük proje olan terminal projesi var.  Ev hanımları için her mahalleye halk eğitim merkezi açılacak ve burada üretimle için yardımcı olacağız. Alt ve üst geçit eksiklerini tamamlayacağız, yapacaklarımızı söyleriz yapamayacaklarımızı konuşmaya gerek yok. Ne yapılması gerektiğini ve sorunları çözmeyi biliyorum bunları çözmek için aday oldum. Öğrenciler için toplu taşıma araçları tekrar faaliyete geçecek engelliler için engelleri açacağız. Kırıkkale’ye ne yaparsam yapayım önce bu bölgeden başlayacağız. Doğuyu şehirle bütünleştireceğiz. Hizmetlere buradan başlayacağız”

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu