Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Kazanan Kırıkkale olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kazanan Kırıkkale Yahşihanspor Teknik Patronu Bülent Ayan, zorlu şampiyonluk mücadelesi öncesi önemli mesajlar verdi. Rakiplerinin de güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Ayan, “Kazanan futbol, centilmenlik ve Kırıkkale olsun” dedi.
FUTBOL TARAFTARLA GÜZEL
Kazanan Kırıkkale olsun - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGazetemiz Haber Müdürü Fatih Gençer’in sorularını yanıtlayan Ayan, öncelikle olarak geçtiğimiz müsabakada kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek, “Yahşihan taraftarı geçtiğimiz mücadelede bizi yalnız bırakmadı. Onlara çok teşekkür ederim. Futbol taraftarlarla daha güzel. Bu sahadaki oyuncaların da ekstradan motive olmalarını sağlıyor. Önümüzdeki mücadelede yine taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz. Bu mücadelede onların desteğine ihtiyacımız var” dedi.
PERFORMANSIMIZ EN ÜST SEVİYEDE
Ayan, “Geçtiğimiz mücadelede iki taraf da iyi bir mücadele örneği sergiledi. Son dakikalara kadar heyecanı yüksek bir oyun sergilendi. Bu iki ekibinde hedeflerine ulaşmak için yoğun uğraşları olduğunu gösteriyor. Son müsabaka da heyecanı yüksek, mücadele anlamında iki tarafında her şeyini sahaya koyduğu bir müsabaka olacak. Herkesin beklentisi bu yönde. Biz bu zorlu mücadeleye ekibimizi en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Çok az bir zaman kaldı. Oyuncularımızın isteği ve formu en üst seviyeye ulaştı. Bizler bu iyi anlamdaki gelişmeleri sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi.
RAKİP DE GÜÇLÜ BİR EKİP
Ayan, daha önce iki kez karşılaştıkları rakipleri karşısında özel bir taktik uygulamayacaklarını ve takımın sahanın her yerinde birbiriyle yardımlaşan, birbirlerinin açığını kapatan ve yaratıcı bir oyun tarzını ortaya koymak için çaba sarf edeceklerini söyledi. Ayan, “Türk Metal Gençlikspor iyi bir ekip. Onlar da sahaya her şeyini koyan bir ekip” dedi.
Kazanan Kırıkkale olsun - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
CENTİLMENLİK ÖN PLANDA OLSUN
Ayan, “Amatör Küme’yi bu mücadeleler güçlendirir. Kaliteyi artırır. Türk Metal Gençlikspor da iyi oyunuyla kümeye kalite katmıştır. Ben sonuçta Kırıkkale’nin kazanmasını istiyorum. İki ekibinde iyi niyeti, centilmenliğine sahne olan bir müsabaka olmasını diliyorum” diye ekledi.
ÖNCELİKLİ HEDEF ŞAMPİYONLUK
Ayan hedeflerinin şampiyonluk ipini göğüslemek olduğunu hatırlatarak, “Daha öncede yaptığım açıklama söyledim. Öncelikli hedefimiz Amatör Küme’de şampiyon olmaktır. Daha sonra Bölgesel Amatör Ligi düşünmeliyiz ve hazırlıklarımızı o yönde devam ettirmeliyiz” dedi.
Kazanan Kırıkkale olsun - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KÖTÜ NİYETLİ HAKEME RASTLAMADIM
1,5 yıldır Kırıkkale’de olduğunu ifade eden Ayan, “Geçtiğimiz müsabakada hakem çok iyi bir maç yönetti. Her insan hata yapabilir. Hakemler de hata yapabiliyor. Futbolcular nasıl saha içerisinde hata yapabiliyorsa, hakemler de yapabiliyor. 1,5 yıldır Kırıkkale’deyim ve kötü niyetli bir hakeme rastlamadım”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu