Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Keskin ve Keskinli kazandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Oyların yeniden sayılması ile seçim zaferi kesinleşen Keskin’in yeni Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “Bu seçimde Keskin ve Keskinli kazandı” dedi.
HİZMETİN EN İYİSİNİ ALACAK
Keskin halkı ile birlik ve beraberlik içerisinde olarak el ele Keskin’i daha güzel yerlere getireceklerini ifade eden Dede Yıldırım, “Belediye’yi ben değil, tüm Keskin halkı ile beraber yöneteceğiz. Keskin halkı ile fikir alışverişinde bulunarak, Keskin’i Kırıkkale’nin en gözde ilçelerinden birisi yapacağız. Keskin halkı artık hizmetin en iyisini alacak. Halkımız için taşın altına elimizi koyduk. Bu seçimde Keskin kazandı, Keskinli kazandı” diye konuştu.
HAKLI GURURU YAŞIYORUZ
Keskin’deki seçimin huzur ve sükûnet içinde yapıldığını belirten Yıldırım “Seçimlerde iyi bir sonuç aldık. Favori olarak girdiğimiz seçimi kazanmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Buda Keskin’de bilinen bir gerçektir. Umuyorum ki sayın vekillerimiz ve sayın bakanımız Keskin’in bu tercihini göz ardı etmezler. Keskin Cumhuriyeti kuranların içerisinde olan devletine sadık ancak devletinden geri bu hizmeti alamayan yöre ve belde olarak kalmıştır” şeklinde konuştu. Yıldırım, konuşmasının devamında “Keskin’e diğer ilçelerin gelişmiş ilçeler seviyesine getirmek, ekonomisini canlandırmak, işsizliğe çare olmak noktasında tabi taleplerim olacaktır. Bizim amacımız Keskin’e ve Keskin’liye en güzel şekilde hizmet etmektir” dedi.
KESKİNLİ OLMAK AYRICALIK
Yıldırım, “Keskin’in temel sorunu olan işsizlik, sulu tarım, esnafın finans edilmesi, Keskin’in su sorunun çözülmesi, hayvancılığın desteklenmesi, Keskin tarihinin yeniden canlandırılması, bayanlara ve gençlere yönelik her türlü sportif, kültürel sanatlarının değerlendirilmesi için çalışmalar yapacağız. Keskinli olmak her zaman olduğu gibi ayrıcalık olacak” diye konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ercan
ercan
2 Nisan 2014 19:49

Insallah başkan…5 yil ikdidar partisi vardi geriye gitti o bilmiyordu cevresindekiler yonetti…sen bari vekilleri sıkıştır rahat birakma birseyler yap canlandir şu memleketimizi…allahim yardimcin olsun dogru yoldan ayirmasin..

Başa dön tuşu