Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Keskin Dede Yıldırım’ın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Adayı Esra Aksoy’un itirazı ile Keskin’in oyları yeniden sayıldı. Edinilen bilgiye göre oy farkının sayım sonucunda 71’e çıktığı öğrenildi. 
OYLAR YENİDEN SAYILDI
Keskin’de yapılan seçimler sonunda BBP adayı Dede Yıldırım 1688 oy alırken, Ak Parti adayı Esra Yılmaz Aksoy’a 1618 oy çıktı. AK Partili aday Aksoy, aradaki farkın 70 oy olması nedeniyle itirazda bulundu. Yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılmasına karar verildi. Aksoy’un geçersiz kabul edilen oyların tümünün kendisine ait olduğunu ve tekrar incelenmesi için İlçe Seçim Kurulu’nda itirazda bulunduğu öğrenildi. İtirazın üzerine oylar sayım için Kırıkkale Seçim kuruluna gelerek tekrar sayımı yapıldı.
SABAHA KADAR SAYIM
Oyların Kırıkkale Seçim Kuruluna gelmesi üzerine açıklama yapan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Övünç akşam 18:30’dan sabah 7:30’a kadar sayımın yapıldığını belirtti. Övünç, “İtiraz üzerine oylar tekrar sayılmaya başladı ve bizim oylumuz artı AK Parti’nin oyu yerinde sayıldı bir itirazın üzerine de sandıklar il seçim kuruluna geldi. Biz mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz ve Keskin’de belediyi Dede Yıldırım’a teslim edeceğiz” demişti.
KESKİN’E LAYIK OLACAĞIM
İlçe ve il seçim kurulunda oyların tekrar sayılması sonucu fark 71’e çıktı. Seçim kazanan BBP’li Dede Yıldırım yaptığı açıklamada, “Allah Keskin Belediye Başkanlığı’nı bana nasip etti ve tüm itirazlara rağmen başkanlığı kazandım. Keskin halkına teşekkür ediyorum. Kendilerine layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi.
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
9 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
keskinli
keskinli
3 Nisan 2014 17:28

KESKİNİN GELİŞMESİNİ İSTEMEYENLER BEŞ SENE SONUNDA KESKİNDE NELER DEĞİŞECEK GÖRECEKLER.BELEDİYE ÇALMA YUVASI OLMAYACAK HİZMET YERİ OLACAK HİZMET NASIL YAPILIR DEDE BAŞKANIM GÖSTERCEK.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BAŞKANIM.

nerde eski Keskin
nerde eski Keskin
2 Nisan 2014 17:33

Keskinimize ve size hayırlı olsun allah utandırmasın.Lütfen bugüne şükredip Keskin için elinizden gelen ne varsa yapın.

Başa dön tuşu